donderdag 10 maart 2016

Glazen keukenbladen

Geef uw keuken een luxe uitstraling en kies een glazen werkblad op maat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, glasdikte 1 en 15mm en glassoorten. De glazen keukenwerkbladen worden voorzien van alle benodigde sparingen.


Het glas wordt thermisch gehar hierdoor is het glazen keukenwerkblad tot keer . Combineer een glazen keukenblad met een onderbouwspoelbak waardoor er een strakke afwerking ontstaat.

Glas is ook uitermate geschikt voor achterwanden. Deze wanden zijn mm dik en worden in de gewenste kleur geleverd. Houd er wel rekening mee dat er door de dikte van het glas kleurverschil kan zijn tussen . Een keukenblad van glas is prachtig om te zien.


Wat zijn de voor- en nadelen van dit materiaal? Keuken Kampioen zet ze op een rij. RAL kleur, glassoort en afwerking volledig zelf te bepalen.

De glazen werktops van Martens Glas Design worden op maat gemaakt en zijn gehard om tegen een stootje te kunnen. Feit is dat een glazen aanrechtblad nooit op zichzelf staat: het past bij een designkeuken, wat betekent dat een glazen werkblad pas echt tot zijn recht komt als je een bijpassende keuken hebt. Wie kiest voor een glazen keukenblad , zal veel voordelen ervaren. Doordat er geen groeven in glazen keukenbladen zitten is het zeer hygiënisch en goed schoon te maken.


U kunt voor het oppervlak van het glazen keukenblad kiezen uit een aantal soorten glas: mat glas, glanzend glas of satijn glas. Bij een aanrechtblad gemaakt van glas kunt u een prachtige glazen keukenachterwand. In dit artikel zal er verder worden ingegaan op dit type keukenblad.


Dit glas wordt verhit tot ca. Zoekend naar de juiste stijl en kleur? Droomt u van een landelijke keuken met marmerlook keukenblad ? Met materialen als graniet, composiet, keramiek, Dekton en glas heeft u een ruime keus aan keukenbladen van het beste niveau.


Kwalitatief hoogwaardige . Glazen aanrechtblad Profit. U kunt kiezen voor een geëtste of gladde oppervlakte. Met een glazen keukenblad bent u verzekerd van een exclusieve keuken met een prachtige uitstraling.


Laagste prijs van Nederland.

Bent u op zoek naar een mooi en uniek glazen aanrechtblad? Wilt u uw woning of bedrijfspand een eigen identiteit geven? Daarnaast bieden wij u verschillende mogelijkheden, zodat het aanrechtblad geheel naar uw . Zo geef je je keuken een moderne uitstraling.


Werkblad van gehard glas onderhouden. De prijs is erg afhankelijk van de kwaliteit en schommelt tussen €1en . De absolute top in design keukenbladen is een blad van gehard glas. Naast hoge scores op het gebied van design, slijtvastheid en kleurkeuze, blinken glazen keukenbladen uit in praktisch gebruik.


Het blad is heel eenvoudig schoon en mooi te houden. Hieronder vindt u wat handige tips voor het onderhoud van uw . Dit materiaal leent zich niet alleen uitstekend voor keukenbladen, maar ook voor bijvoorbeeld achterwanden, tafels . Het heeft zijn intrede gedaan voor de moderne designkeuken en is inmiddels razend populair. Maar glas mag dan eigentijds zijn, het is weldegelijk ook tijdloos, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.


U kunt bij glazen bladen kiezen uit een geëtst (mat) of glad en glanzend oppervlakte. Een glazen werkblad heeft niet alleen een . Een aanrechtblad van glas geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts