dinsdag 15 maart 2016

Biertap set

Om uw biertap gebruiksklaar te maken heeft u een tapset nodig. U kunt kiezen uit een bajonet of een platte schuifkoppeling bij de tapset. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om een combischuifkoppeling, een drievlaks koppeling of een Keykeg bierfustkoppeling bij de set te bestellen.


Biertap reinigingsset voor het reinigen van uw biertap. De biertap reinigingsset bestaat uit reinigingsmiddel, sponsjes, adapter en borstel.

Horeca Services Professional Biertap - Complete set. Biertap set professional van biedt u een professionele en decoratieve biertap voor het commercieel gebruik. Alle accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd en geoptimaliseerd voor het dagelijks gebruik. Met behulp van het professionele tapsysteem serveerd u het bier met een perfecte schuimkop. Gastro-Cool biedt u hiervoor een biertap incl.


Set van koppelstukken voor biertap : - Set scharnieren voor kraan - Verschillende doorsneden Set scharnieren voor kraan, verschillende doorsneden. COsleutel onverliesbaar. Koop of Verkoop Biertap op Marktplaats.

Biertap kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Te koop aangeboden , biertap met koeler, en een hoop extra onderdelen zie foto. Bierkoeler werkt op water en is geschikt voor twee tap kranen.


Jaar geleden gebruikt gekocht via marktplaats voor het. Bestel online uw biertap , bierkoeler, biertapzuilen, CO2-meters, fustkoppelingen en andere taponderdelen. Ruim assortiment biertapmaterialen, snelle levering! CO2-capsules voor biertap , stuks, van BIER MAXX. Overige specificaties: Een Bier Maxx CO2- capsule is toereikend voor het tappen van een 5-liter partyfust van Bier Maxx-bier.


Eigenschappen en functies: Accessoires geschikt voor: Biermaxx . Deze kant en klare biertap set - biertap - bierfust (Huismerk Pils) liter - spoelborstel - bierglazen maakt u feest compleet. De tafeltap zorgt voor een heerlijk gekoeld biertje. Het aansluiten van deze biertap is zeer gemakkelijk en kan binnen enkele minuten door u zelf gedaan worden. Categorie Bar en tapinstallatie van veiling Horecagoederen te Zwolle op BVA Auctions.


Sluitingsdatum do mrt. Het ombouwen van uw David tapsysteem vergt een kleine investering die u heel snel terugverdiend door de veel lagere prijs van Horecabier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts