dinsdag 15 maart 2016

Jonah freud parool

Voor wie met de feestdagen in het vooruitzicht wel wat kookinspiratie kan gebruiken: culinaire hoog-standjes die het afgelopen jaar verschenen, gerecenseerd door columnist Jonah Freud. Jarenlang was de originele uitgave van het boek Dalí: Les diners de Gala het meest gewilde, en daardoor ook het prijzigste, . Bij een week voor het kookboek hoort een kookboekengeschenk. Zelfs één glas alcoholische drank zou slecht zijn voor onze gezondheid.


Paniek bij velen, want de kwaliteit van een leven zonder alcohol is voor menigeen onbestaanbaar.

W… Wij hebben dit artikel gevonden op: blendle. Jonah schreef tal van succesvolle kookboeken. Cijn Prins erfde de culinaire voorliefde van haar moeder.


Zij werkt als culinair recensent . Waar haal je de lekkerste (rauwmelkse) kaas, het authentieke Amsterdams zuur, de mooiste Spaanse ham en wie maakt de . Wat je de hele tijd wilt is veel meer lezen, veel meer informatie, verhalen en recepten. Amsterdamse restaurants aan het water - door paroolrecensent jonah freud behalve informatie over de leukste restaurants die vanaf het water te bereiken zijn, bevat het boek.

Haar voorliefde voor alles wat met eten te maken heeft zit ook in de. Het is altijd weer spannend na het verschijnen van een boek hoe er op gereageerd wordt. Fijn om te zien dat al de tijd en aandacht van de auteur uitbetaald wordt in enthousiaste recaties.


Een boek waarvoor we een . Met vrienden zorgeloos aan tafel. Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan, verhalen, grappen en zielenroerselen die worden gedeeld: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je ook als kok ook . Het vervangen van Man Bijt Hond door BinnensteBuiten in de vooravond van NPO is uiteindelijk een achteruitgang gebleken. Heerlijke recepten zonder poespas of gedoe.


Door haar fijne schrijfstijl en aansprekende recepten word ik steeds vrolijker als ik het doorlees. Recepten voor wie van zichzelf wil houden. De recepten zijn eenvoudig en stuk voor stuk verrukkelijk.


Ons kookboek Instock Cooking krijgt sterren! Lees hieronder het stuk. Het is een mooi verhaal, het verhaal achter Instock, een inmiddels bloeiend bedrijf wat de voedselverspilling op . Nadat ze een culinaire gids voor Amsterdam hadden .

Het Parool , Trouw, ELLE Eten en De Smaak van Italië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts