vrijdag 11 maart 2016

Siemens eq 5 zetgroep reinigen

Onderhoud en schoonmaak van uw espressomachine. Schoonmaakmiddelen zijn. Een zetgroep schoonmaken lastig? In deze korte video leggen we je simpel uit hoe je een. Schakel het apparaat eerst volledig uit voordat je de zetgroep verwijderd.


Ontdek in deze video hoe je de zetgroep van je Bosch VeroCafe toestel dient te reinigen. Voor een goed onderhoud reinig je wekelijks de zetgroep. Dit doe je door de zetgroep af te spoelen met koud of lauw water. Hoe je dat precies doet leg ik je hier stap voor stap uit. Misschien te vette bonen gebruikt.


Even boven in de maler kijken daar zit sensor die even schoon maken. Waardeer dit antwoord ( ) Misbruik melden. Als je van boven op de zetgroep kijkt zie je 3 . Iemand een idee wat er aan de hand is en hoe lang er garantie zit op het apparaat ( EQ ). Hallo, mijn apperaat de EQ.


Siemens schakeld niet meer uit. Ons apparaat geeft steeds aan zetgroep reinigen ,en tweede punt er komen geen volle kopjes koffie meer. De zetgroep is er niet meer uit te krijgen.


Het lijkt erop dat de laatste keer bij het in elkaar zitten in ieder . Omdat er met water en organisch materiaal gewerkt wordt binnen dit onderdeel, is regelmatige reiniging van letterlijk levensbelang, om schimmels, kalk en andere vervuiling te voorkomen. Zeker een uitneembare zetgroep biedt de mogelijkheid om eenvoudig en regelmatig deze te inspecteren en te reinigen. De koffie machine is een EQ van nog geen twee jaar oud.


Zet tot kopjes en zegt dan zetgroep reinigen ! Zet groep gereinigd en daarna weer hetzelfde ! Zie ook mijn andere advertenties. De enige optie is de zetgroep uit de machine te. Zet na het reinigen de boel weer in elkaar, draai de schroef niet te vast! Voor het opschuimen van melk moet je zelf aan de slag met het stoompijpje.


Voor de bediening zijn er veel verschillende knoppen. Automatische uitschakeling staat standaard ingesteld op uur , maar in te stellen tussen de minuten en uur. U dient deze onderdelen maandelijks te smeren.


Per merk espressomachine geven wij een handleiding aan voor het smeren met Siliconenvet. Caffe Coronel Reinigingstabletten x gram. Daarnaast is de zetgroep ook nog eens uitneembaar en dus gemakkelijk schoon te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts