woensdag 16 maart 2016

Servetten met tekst home sweet home

Of je nou vintage servetten zoekt, kleurrijke servetten , speciaal voor een bbq of serverhouders. De servetten zijn er met leuke teksten. Leuke diamond painting met de tekst : home sweet home.


Home Sweet Home heeft een ruim assortiment dus kijk rustig rond en bestel vandaag nog! Formaat van 15x2 full,. Waxinelichtje met uw logo €50.

Welkom bij Servettenenzo. Kunststof sjabloon, geschikt voor alle platte materialen zoals hout, stevig karton, papier, muren. Afmeting: 29x21cm, (A4)Merk: Viva DecorNa gebruik gereedschap en sjabloon reinigen met. Is een heel mooi nostalgisch brocante sjabloon.


Dit is een staart sjabloon wat je veel ziet op oude meubels, dekenkisten of op zijkanten van kasten. Het is ook mooi om te grbruiken op de voordeur van een kast, dienblad of butler tray. Servet 0vintage Spring Easter butterfly 33cm - Allerlei leuks nostalgische hobbymaterialen en decoratie.


Sjabloon NRtekst Home sweet Home A4.

Taika Opbergblik Rond Wit 18x15cm. Goud folie servetten Deze servetten uit de collectie Oh Baby! Een servet van geweven katoen met een glanzende tekstprint.


Ginger Ray, zijn bedrukt met goud folie tekst Oh Baby! Niet door mij gemaakt, wel leuk om eens te doen. Eerst laagjes gesso (action) aanbrengen met een sponsje. Daarna gewenste kleur mengen desso en wat acryl verf, aanbrengen met een sponsje en goed laten drogen. Vervolgens modge pot aanbrengen op de plaats waar je de servetten wilt plakken.


Winkel, Showmodel aanwezig, Beschikbaarheid. Barendrecht, 2-werkdagen. Rotterdam, 2-werkdagen. Ontbrekend: servetten. Of je nou een feestje geeft of gewoon gezellig samen eet, wat hippe papieren servetten zijn altijd welkom!


Beschikbaar in elke denkbare print en design vindt je hier geheid de perfecte servetten voor bij jou aan tafel of jouw feestje. Wij hebben de leukste papieren servetten voor elk verjaardagsfeestje, high tea of baby . Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Laat een tekst bijschrijven.

Elk thema heeft een bijpassende beker, theetipje en . Papieren ServettenPapieren servetten in allerlei hippe prints en kleuren shop je hier gemakkelijk online. Maak je feesttafel of feestthema compleet met deze leuke papieren. Le Hampton werd opgezet met een enorme liefde voor Indonesie.


Deze liefde in combinatie met de passie voor stijlvolle, eigentijdse woon- en interieur items Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen bij de productie van de artikelen welke veelal met de hand worden gemaakt. Ook bij het verpakken van de . In het My Sweet Party thema vind je de schattigste items om te decoreren of om mee te geven aan familie en vrienden als aandenken. Kies uit kandelaars, theelichthouders, lampionnen, roze bloemen en vlinders, roze servetten en tafelbekleding, feestversiering, uitdeelsnoepjes,. Geef je inspiratie de vrije loop en creëer . Je leest nu het voorwoord: een stukje tekst dat doorgaans het thema van een.


Een soort woord van welkom dat de lezer thuis moet laten voelen in de artikelen die vol- gen. Wie goed heeft opgelet, merkte op. Hobbymaterialen​ voor absolute spotprijsjes. Ook eventueel op bestelling leverbaar.


LET OP: dit is een handgemaakt product: een Allerlei leuks original.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts