vrijdag 18 maart 2016

Traiteur den haag

Natuurlijk is het voor sommige hobbykoks heerlijk om dagen in de keuken te staan om het meest sublieme kerstdiner op tafel te zetten. Maar niet iedereen wordt daar gelukkig van of heeft genoeg tijd rond de feestdagen. Wij hebben een lijstje traiteurs voor je: super lekker, super easy, iedereen blij. Bij Libanese traiteur Meza vindt u heerlijke Libanese broodjes, hapjes, salades en maaltijden. Voor de restaurantbeleving thuis.


Keuze uit Koude maaltijden, Bijgerechten, Desserts, Rode wijn of Rosé. Een traiteur is hét adres om een culinaire maaltijd op tafel te zetten zonder zelf in de keuken te hoeven staan. Ook buiten de feestdagen kun je daar natuurlijk terecht voor smakelijke hapjes en maaltijden. Le Gône Heerlijke Franse lunchroom, ook om mee te nemen.


U vindt verschillende Franse gerechten om mee te nemen: Plat du jour Desserts Kazen Wijnen Een ruime variatie van Specialiteiten uit Lyon. Onze lunch Variatie van salades Plat du jour Specialiteiten uit Lyon. Niet vergeten om te reserveren!


Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Meza is een klassiek familiebedrijf waar Libanese lekkernijen dagvers in de open keuken worden gemaakt. Libanese keuken De Libanese keuken is een gezonde en verfijnde keuken die net als het land zelf gekenmerkt . Good food and service Very authentic.


Steaks on wooden boards. Een Mediterraan broodje Bresaola met hummus en aubergine of manchego ( schapenkaas met balsamicodressing, gegrilde aubergine en rucola). De meest volledige site met ruim 66. Catering voor bedrijven en particulieren.


In Amerika beweert men dat de huidige economische opleving vooral te danken is aan kleine, nieuwe bedrijven die sluimerende behoeften ontdekken en velen aan werk helpen. Happas verzorgd de catering voor diverse gelegenheden. De hondentraiteur van Scheveningen Remco Hegi (35) pakt uit voor dierendag. Zijn taartjes en petitfours voor honden zijn gemaakt van vers, rauw vlees. Gezond en lekker”, zegt Remco, terwijl Fredt (3), zijn Engelse buldog, in twee happen een vrolijk lichtblauw petitfourtje verschalkt.


Diner Thuis is de exclusieve vergader locatie nabij het centrum waar je ook culinair kan genieten. Zie alle culinaire mogelijkheden op Partyservice-Nederland. Den Haag herbergt een voortreffelijk traiteur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts