woensdag 30 maart 2016

Servetten vouwen bloem

Leer van textielconservator Hans Schuite hoe je van een damasten servet een prachtige (lotus) bloem. Bloemen vouwen origami DIY – Mooie bloemen voor de lente – Pasen instructies - Duration: 8:30. Napkin folding butterfly - How to fold napkins - Napkin folding for wedding - Tutorial - DIY - Duration: 5:07. Een bloem vouwen van je servet.


Het is heel makkelijk met deze instructies. In de ze tutorial laat Marie van DaWanda zien hoe je servetten tot roos kunt vouwen. Deze pin is ontdekt door Jolanda Haverlag-Kraaipoel. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Servetten vouwen : De Roos. Ondanks het er aardig ingewikkeld uitziet, is deze vouw gemakkelijk en kan het gedaan worden bij bijna alle verschillende servetten. Zet er kleine kommetjes of glazen op, of gebruik ze als luxe cocktail- servetten. Stap 1: Leg het servet met de bedrukking of het patroon . Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je rozen.


Rozen verwelken, maar deze servetten niet! Dan zijn deze bloemen een prachtige binnenkomer! We laten je hieronder stap voor stap zien hoe je ze net zo mooi maakt als op de foto! Klik op de titels en ontdek de stappenplannen of bekijk ze op video.


Vrolijk het huis eens op met dit bijzondere boeket bloemen. Ze zijn gemaakt van papieren servetten , dus u kunt zelf een mooie kleurencombinatie kiezen. Ook een mooi ideetje voor.


Vorig jaar had ik allemaal bloemetjes gemaakt van servetten , echt onwijs gaaf. Vouw het servet net als een waaier helemaal tot en met het einde. Dit is echt een suuuper tof idee, ik heb het met de Kerst gedaan, ik heb toen de bloemen gemaakt van lichtroze servetten en ze toen op de borden geleg . Papieren bloemen maken met servetten is een leuk en makkelijk idee. Ik heb al vaker geblogd over de bollen die je kunt maken met servetten. Ik heb dan ook een goede voorraad met servetten liggen.


Altijd wel iets leuks mee te maken. AVA leert je hoe je de mooiste servetten vouwt tot een bestekzakje, een bloem of zelfs een poppetje! SERVETTEN VOUWEN - pagina 3. Vouwen met servetten pagina Vouwen met servetten pagina 2. Hieronder staan filmpjes waarin mooie modellen van servetten worden gevouwen. Ik heb het zelf nog nooit geprobeer maar ik denk dat de meeste niet erg moeilijk zijn om te maken.


Vlinder van een servet maken - Hoe . Dit is het ultieme servet vouwen voor deze Pasen. Is een servet in schaal vorm gevouwen met eieren van papier als decoratie, plus naamkaart. Dit servet vouw je heel makkelijk en vervolgens download en print je het eieren sjabloon, knip uit , steek de eieren van papier in het servet.


Zooz video: Heel eenvoudig en toch geeft het een extra toets aan je tafel. In koninklijke kringen is een gedekte tafel niet compleet zonder kunstig gevouwen servetten. Bekijk hieronder de filmpjes en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts