woensdag 16 maart 2016

Badkamer spiegel 120x60

Plieger spiegel met geïntegreerde LED verlichting Mooie spiegel van Plieger. Deze spiegel zal prachtig staan in uw badkamer. Badkamerspiegel Quatro LED - 120xcm.


Een super mooie led spiegel ! Speciaal voor in de badkamer ontworpen. De spiegel is namelijk spatwaterdicht.

Dus de spiegel kan omgehangen worden naast een bad of douche. Dit frame loopt helemaal rondom de spiegel. Hierdoor heeft u minder kans op schade. Ook zorgt het frame ervoor dat de spiegel een 2cm naar voren komt.


Dus een spiegelverwarmingsmat kan ac. Voor een nieuwe badkamerspiegel bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres! Bovendien hebben verschillende modellen allemaal extra functies zoals verlichting, een digitale klok of zelfs een ingebouwde radio!


Eenvoudige badkamerspiegel die in iedere badkamer past.

Maak je badkamer compleet en vind de juiste badkamerspiegel voor jouw badkamer. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Of het nu gaat om spiegels met ingebouwd licht of spiegels. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Goedkope badkamerspiegels met verlichting of verwarming. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Spiegels en spiegelkasten met LED verlichting. Probeer er in ieder geval voor te zorgen dat de spiegel groot genoeg is, maar let daarnaast ook op de uitstraling van de spiegel en de rand die u kiest. Levertijd van dit product is 2-Werkdagen.


ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET… KORTING! Deze verwarmde badkamer spiegel met hoge lichtopbrengst is gemonteerd op een degelijk en mooi afgewerkt aluminium frame en is voorzien van een Teflon laag die beschermt tegen de invloed van vocht. WB Ambi One condensvrije led spiegel 120x60.


Prachtige spiegel met LED verlichting en verwarming wat condensvorming voorkomt. Voorzien van spiegelverwarmings -mat van 250x350mm ter voorkoming van condensvorming.

De verlichting is dimbaar door middel van een. De badkamerspiegels van KARWEI zorgen voor goed zicht en een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. Ga jij voor een verwarmde spiegel of verlichte spiegel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts