donderdag 10 maart 2016

Ovenwanten personaliseren

Laat een mooie set ovenwanten bedrukken met uw eigen foto en tekst. Een leuk cadeau voor een chefkok! Kies uit unieke designs. Ontwerp een set ovenwanten met eigen foto of tekst!


Bescherm je handen met deze unieke set ovenwanten. Attent als promomateriaal op zich, maar ook een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een gepersonaliseerde keukenschort of handdoek. De ovenwanten zijn gemaakt van stevig katoen met vulling en zijn zo prima hittebestendig. Erg actueel is ook de ovenwant van siliconen: uiterst sterl, vaatwas- en hittebestendig. Uniek en persoonlijk kado.


Nooit meer je vingers verbranden! Diverse ontwerpen, snel besteld! Personaliseer nu deze mooie ovenwant met foto, tekst of bedrijfslogo. Een ovenwant bedrukken met extra korting doet je via ons.


Een set ovenwanten om te voorkomen dat je jouw handen verbrand tijdens het bakken en koken. Met een eigen foto en tekst heb je binnen een handomdraai een unieke set ovenwanten. Hierin staan verdere instructies hoe je deze ovenwanten zelf kunt personaliseren ! Een unieke ovenwant met eigen foto of ontwerp maken. Geef een ovenwant cadeau als relatiegeschenk of zomaar. Ovenwanten bedrukken kan heel voordelig via onze website.


Al vanaf per stuk bij 1stuks. Of je nu goedkope of juist luxe ovenwanten zoekt, op onze pagina vind je voor elk wat wils. Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan.


Kosteloos en geheel vrijblijvend! Zo kunt u bijvoorbeeld een peper en zoutstel bedrukken met logo en weggeven bij een kookworkshop of tijdens een horecabeurs. Een zeer populair keukengeschenk op beurzen is de gepersonaliseerde ovenwant.


Hippe Handdoeken heeft een prachtige collectie pannenlappen en ovenwanten. Verschillende kleuren en dessins zorgen ervoor dat er voldoende keuze is. Wil je graag in de stijl blijven van het overige keukentextiel? Maak je set dan compleet met een bijpassende pannenlap of ovenwant ! Keukenhanddoeken, keukenschorten, ovenwanten en placemats met uw logo verwarmen de sfeer in de keuken.


Bestel makkelijk en snel in onze webshop! Laat goedkoop keukenartikelen bedrukken bij IGO. Makkelijk en snel te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Add to Wishlist loading.


The product is already in the wishlist! De Novomex ovenhandschoen PRO met vijf vingers en flexigrip, hittebestendig tot maar liefst 350º Celsius. Gratis verzending binnen Nederland en België.


Altijd al een uniek Blond item willen hebben? Laat dan je servies persoonlijk ontwerpen door van onze schilders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts