dinsdag 29 maart 2016

Printplaat reiniger

Bekijk ons aanbod van ultrasoon reinigers. Showroom bezoek mogelijk. Reinig uw printplaten na het lassen en voor het vernissen. Verwijdert sporen van flux, chloor, zuur en bepaalde beschermingsvernissen.


Zonder gevaar voor de bestanddelen van uw printplaat en de meeste markeringen.

Tijdwinst door de aanpasbare borstel. Mengsel van organische oplosmiddelen . Wat is eigenlijk de beste manier om een printplaat te reinigen ? Er is inderdaad print reiniger voor gedrukte schakelingen van Kontakt PCC, wordt gelevert met kwastje. Lees ook de gebruiksaanwijzing op de bus, niet gebruiken als de schakeling onder spanning staat. Kan gebruikt worden met de onderdelen op de print.


Groot oplosvermogen bij vloeimiddelresten en allerlei vuil op printplaten.

Deze reiniger is met name geschikt ok de printplaten te reinigen , let op dat je minimaal een dag wacht voor er weer stroom op komt, dus goed laten droger. Sommige hobbyisten gebruiken de gekste materialen tot en met allesreinigers en ontvetters en zelfs vaatwassers, deze kunnen de plaat uitdrogen en aantasten, . KONTAKT PCC reinigt PCB`s en zorgt voor een hoge oppervlakte weerstan bescherm tegen kruipstromen en bevordert een goede hechting van beschermlakken Met bijgeleverd borsteltje voor een grondi. De roest is niet afkomstig van de printplaten zelf, maar uit een gesprongen verwarmingsleiding. Is het mogelijk deze printen te reinigen ? Zorgt voor een hoge oppervlakteweerstan beschermt tegen kruipstromen en bevordert een goede hechting van beschermlakken. Tast soldeerafschermlakken en printplaten niet.


Is niet geleidend en speciaal voor vaste kontakten. Toepassing: TV-en videotoestellen, telefoon, elektronika, kantoormachines enz. Printplaat reiniger 200ml. Servisol Flux-1voor het reinigen van printplaten. Meerdere malen te gebruiken.


Reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van printplaten en andere elektrotechnische zaken. Welkom bij comfortools, premium toolskontakt chemie pcc printplaat reiniger bestellen: eenvoudig via de website, comfortools. Universele reiniger - Zeer zuiver Isopropanol voor het reinigen van magneetkoppen, diskettelezers, rubber rollen, fijnmechanica, optische instrumenten en printplaten - Ook voor het verwijderen van waterbestendige inkt.

Cleaning is an essential process within electronics manufacture and has been used for many years to remove potentially harmful contaminants during PCB manufacture. Such contaminants include flux, solder and adhesive residues, and other more general contaminants such as dust and debris present from other . De spray voorkomt elektrische storingen door hoge overgangsweerstanden en spanningsverliezen. De contactspray is antistatisch en wordt geleverd in een spuitbus met een inhoud van 200ml. U gebruikt Holts Contact spray voor het reinigen van contacten, aansluitingen, printplaten , magneetkoppen en druktoetsen. Allround reiniger voor electronische apparatuur en componenten.


Pure isopropanol om vuil, olie en vet van printplaten te verwijderen. Op voorraad in de winkelVóór 17:besteld = morgen in huis! PRF LABEL OFF Sticker Verwijderaar Universeel 2ml . W Mini Ultrasone reiniger voor sieraden glazen printplaat kijken CD-lens online aanbiedingen voor groothandelprijzen.


Oppervlaktereiniger van Loctite – voor reiniging van voertuigen, voorbehandeling van oppervlakken in de industrie, oplossen van vet en olie. Hier vindt u meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts