maandag 28 maart 2016

Groepsaccommodatie utrecht 12 personen

Prachtig tussen de weilanden ligt deze unieke mogelijkheid om te overnachten. Groepsaccommodatie in Utrecht voor maximaal 10- personen. Deze houten artillerieloodsen van dit fort zijn gerenoveerd en opnieuw ingericht.


Omgeven door de gracht en aarden wallen ligt hectare fortterrein met ruimte om te spelen , te sporten of te picknicken. Hier vind je de allerleukste groepsaccommodatie ! Grootste aanbod familie boerderijen in Utrecht met overzicht van aantal slaapkamers, personen , prijzen en beschikbaarheid.

Voorzieningen Loods D bestaat uit twee appartementen. Op beide zolders staan vijf. Groepsverblijven Utrecht van tot personen. Er zijn relatief weinig grote vakantiewoningen en groepsverblijven in Utrecht. De meeste groepsverblijven zijn geschikt voor tot maximaal personen.


Een zeer unieke groepsaccomodatie voor personen , vindt u in Houten. Het betreft hier een vrijstaande villa met 3 . Kockengen Utrecht Nederland.

Nederland middenin de natuur, minuten met de auto en u bent in Utrecht. De Liberté is een kleine hostelboot midden in centrum van Amsterdam. Er zijn hutten van 2apersonen incl douche en toilet. Niawier Friesland Nederland. Wil je met een groep de stad Utrecht gaan verkennen, of juist de rust opzoeken in de provincie?


Met de hostels van Stayokay boek je altijd een leuk groepsverblijf in de Domstad of nabije omgeving. Kies je voor een groepsaccommodatie in Utrecht , dan kies je bij Stayokay altijd voor een . De groepsvakantie in Utrecht wordt zeker een succes met een vakantiehuis waar iedereen alle ruimte heeft. Bekijk daarom alle groepsaccommodaties in ons aanbod: van eenvoudig huisje tot luxe vakantieboerderij.


Ons serviceteam adviseert u graag . Loosdrecht, Utrecht , Nederland. Smaakvol ingerichte vrijstaande bungalows, gelegen op park omringd door water. Luxe groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug. Groenekan (De Bilt) - Utrecht.


De groepsverblijven liggen op fietsafstand van Utrecht in een bijzonder bosrijke omgeving. De Boerhaarshoeve beschikt over een drietal moderne groepsverblijven voor groepen van -personen , Glamping voor Groepen ( unieke volledig ingerichte Glampingverblijven voor groepen), Groepskampeerterrein, . Daarnaast kent Utrecht nog enkele grote steden waaronder Amersfoort, Veenendaal, Zeist en Nieuwegein.

Bent u opzoek naar een groepsverblijf in Utrecht ? Hieronder vindt u een uitgebreid aanbod groepsverblijven in verschillende prijsklassen in Utrecht. Van ruime en luxe groepsaccommodaties tot betaalbare en toch . Teuven Voerstreek Heerlijk slapen en bijzonder vertoeven kunt u in onze . Keuze uit groepsaccommodaties in de bossen , vlak bij Utrecht. Voor groepen vanaf personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts