woensdag 29 juni 2016

Gereedschapswand haken

Stalen gereedschapswand , voorzien van gaten voor bevestiging van. G korte rechte haken , - 6x. Raaco gereedschapsbord voor in de werkplaats met een ladekastje, haken , . Per stuks op ZB-blister… Meer. Dit gereedschapbord is voorzien van gaten voor bevestiging van ophanghaken en heeft een formaat .

De afmetingen van het gereedschapbord zijn: 980mm breed en 480mm hoog. Gereedschapsbord van Erro met haken. Het gereedschapsbord heeft gaten . Uw gereedschappen overzichtelijk aan het gereedschapsbord ophangen met deze gegalvaniseerde ijzeren gereedschapshaken, en -beugels van HBM.


KÜPPER Systeemhouder voor gereedschapswand gebogen haken , mm, . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Erro gereedschapswand staal met haken 98xcm. Compleet met een 36-delig hakenassortiment, bestaande uit: -14x type G .

THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. Geschildeered staaldraad Geschickt voor de keuken, de badkamer, enz. Maak zelf je gereedschapswand helemaal naar eigen wens met het . Het bord wordt exclusief bevestigingsmateriaal en haken geleverd.


Deze metalen gereedschapswand is voorzien van gaten voor bevestiging van. Eigenschappen van de gereedschapswand en gereedschapshouders:. De elektro technische groothandel! Deze geperforeerde metalen gereedschapswand is voorzien van gaten voor de.


Met het ruime assortiment aan los verkrijgbare haken en hakensets kunt u elk . Professionele uitvoering! Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Is een gereedschapswand bijvoorbeeld de oplossing?


Of is een mobiele gereedschapskar juist een stuk handiger? Wel zo handig om te weten voordat je. Artikelnummer producent . Met onze stap voor stap handleiding maak je een mooi gereedschapsrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts