maandag 13 juni 2016

Cappuccino hartje maken

Altijd al echte latte art willen maken ? Bijvoorbeeld een hartje in je cappuccino ? Hoe maakt u een hartje in uw cappuccino ? Creatief koken begint met Makro Inspirations. Leer van een echte barista hoe je van je cappuccino een kunstwerkje maakt. Met deze tip maak je zelf een hartje of appeltje in je koffie. Stap 3: Als je een hartje wilt maken , doe je hetzelfde als hierboven beschreven, maar trek je op het laatst een streepje recht door het appeltje heen.


Hét moment om iets bijzonders van je cappuccino te maken ! Het is makkelijker dan je denkt! Begin met het appelvormpje, want het . Cappuccino , café latte (oftwel: koffie verkeerd) of cafe macchiato. Er zijn verschillende figuren die je met melkschuim in je koffie kunt maken , zoals dit romantische hartje. Bekijk de instructievideo en verras je geliefde op Valentijnsdag -of . Naast de beste kwaliteit is de belevenis essentieel! Maar hoe creëer je nu die belevenis bij de gebruiker?


Zo maak je een hartje in je koffie! De romantiek straalt erdoor van je koffie af. Maar ik heb voor jullie een handleiding opgesteld: Vormen-in-schuim- maken voor Dummies. Stap 1: het maken van de cappuccino.


Neem ook niet meer koffie om sterkere espresso te . Latte art betekent letterlijk kunst in het melkschuim van een cappuccino , of van een caffè latte. Voor perfect melkschuim kan je het beste gebruik maken volle melk op koelkasttemperatuur en een goede melkschuimer. Hier alvast een video voor het maken van een hartje in je cappuccino. Latte art kan in elke soort koffie waar melk bij gaat zoals een cappuccino , latte of flat white.


Wij houden ons bij de wat eenvoudiger . De appel, het hart en de rosetta zijn de eerste figuren die je leert te schenken. Van belang is, voor de beginnende barista, dat het bereiden van een cappuccino al bijna vanzelf gaat. Deze moet dus echt eerst goed beheerst worden voordat er begonnen wordt met het schenken van latte art figuren. Laatst bestelde ik een cappuccino bij Doppio. De jonge barista kwam een beetje verlegen het kopje brengen.


Maar het lijkt meer op een gebroken hartje. Latte art, oftewel het met melkschuim figuurtjes maken in je koffie, is een . Bij het maken van een cappuccino is het belangrijk een goede schuimkraag te maken , het maken van opschuimende melk is niet zo moeilijk maar de melkschuim moet wel een beetje. Als u kleine rondjes draaid en er dan een streep doorheen trekt kunt u een hartje maken , dit vergt wel enige oefening. Barista word je als je de juiste technieken beheerst om een goede espresso en aanverwante dranken kunt maken. Dus bijvoorbeeld cappuccino.


Eén van de kenmerken van cappuccino is de schuimlaag. Wie een espressomachine bezit weet hoe moeilijk het is om een romige schuimlaag te maken die niet . Ontdek hoe je een hartje maakt in melkschuim en maak van je cappuccino een kunstwerkje zoals een echte barista! Ik doe het gewoon om mensen te laten lachen en gelukkig te maken.


Yunzon zegt dat hij geen specifieke training heeft gehad en dat hij alles in slechts drie maanden tijd heeft geleerd. Wil je ook je gezicht in een cappuccino ? Vind jij het ook altijd zo leuk als de barista een mooi hartje op jouw latte tovert, en denk je vaak hoe doet zij dit nou? Vanaf nu kan jij indruk maken op je vrienden en zelf dat hartje , blaadje of appeltje op een latte maken. Lees onderstaande beschrijving .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts