dinsdag 28 juni 2016

Wel of geen bovenkasten keuken

Ook keukens zonder bovenkasten bieden voldoende plek om je kookgerei netjes uit het zicht op te bergen. Daarnaast heeft een keuken zonder bovenkasten ook een positieve invloed op de uitstraling van de ruimte. Je voelt hem al aankomen: geen kastjes, is geen opbergruimte.


Dit is dus eigenlijk alleen een optie als je een hele ruime (en vooral lange) keuken hebt. MEER KEUKENTIPS Ga je trouwens niet alleen bovenkastjes aanschaffen maar ook de rest van je keuken volledig restylen? Dan hebben we hier ook .

Hallo Wij gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Alleen nu zijn de nieuwe keukens allemaal zonder bovenkasten. En nu vinden we dat wel erg mooi. Stop je die dan in een la ofzo? Wie heeft er geen bovenkasten in zijn keuken en hoe bevalt dit?


Wij hebben de keuken voor een groot raam, geen bovenkastjes mogelijk. Wel hebben we aan de andere kant bovenkasten laten plaatsten op dezelfde hoogte al het blad met hetzelfde blad ( wel minder dik) en daar kunnen we de kopjes en borden prima kwijt. Heeft de verkoper van de keuken niet . Wat voor achterwand bij keuken zonder bovenkasten.

Wij willen een keuken gaan kopen zonder bovenkasten. Enkele vragen over de achterwand boven het keukenblad : 1. Is een achterwand nodig achter de kookplaat? En adviseren jullie de plaat te doen tot aan de afzuigkap? Boven de rest van het werkblad: wel of geen spatrand doen?


Meer resultaten van radar. Een trend die absoluut doorzet: keukens zonder bovenkasten. Ontbreken bovenkasten , dan ontstaat er meer rust en ruimtelijkheid in de keuken. Wanneer u kiest voor een keuken zonder bovenkasten , heeft u relatief weinig opbergruimte.


Met een keuken zonder bovenkasten kunt u alle kanten op. Zo heeft u de keuze uit diverse stijlen en kleuren. Kiest u voor strak en modern, houdt u misschien van klassiek of mag de keuken wat u betreft wel een landelijk tintje hebben? Hoewel de meeste keukens zonder bovenkasten modern zijn, is alles mogelijk. Lees meer In de keuken kun je natuurlijk spullen minimaliseren maar ook gewoon je keuken op zich.


Die tegels moeten overigens, ook in lijn met de huidige trends, wel een natuurlijke kleur hebben. Bruin of oranje is al lang niet meer “toegestaan”, maar zwart, antraciet, grijs en houtlook mogen dan weer wel. En eerlijk is eerlijk, die kleuren passen ook helemaal bij de keukens van nu. Het moet dan ook geen grote moeite .

In ons oude huis kregen wij een nieuwe keuken met nog wel bovenkasten (klepkasten) en kozen wij inderdaad voor een glasplaat. Strakker en ook makkelijk schoon te houden. Nu hebben wij sinds jaar een nieuw huis met nieuwe keuken - zonder bovenkasten.


Wel of geen bovenkastjes in de keuken. Wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen of uw huidige keuken wilt verbouwen is de indeling van de keuken erg belangrijk. Vergeet daarbij vooral de keukenkastjes niet, zoals de bovenkastjes. Over het algemeen gaan mensen er vanuit dat bovenkastjes.


Heb je een raam aan een kant van de keuken waar je geen aanrecht hebt, dan kun je er wel mooi een tafel of minibarretje kwijt – dit geeft geen beperking maar wel nuttig. Je bovenkastjes zien er ruimtelijker uit als je kiest voor open kastjes, maar alleen wanneer je er niet teveel drukke spullen in zet. Wel was er een mooie grijstint en hakten we de knoop door: we kozen voor een grijze keuken met wit stenen bla precies contra dus! Ik koos voor een stenen blad met wat. Omdat de keuken niet groot is wilde ik geen bovenkastjes meer om het geheel wat luchtiger te maken.


Bij het samenstellen van de . Culinair recensent Mac van Dinther kookt graag, eet graag en wast graag af – en dat allemaal in een tien jaar oude keuken die geen rooie cent gekost h. En goede pannen heb ik wel. Het is een trend geweest om helemaal geen bovenkastjes op te hangen. Bovenkasten zien we nog steeds wel , maar een groot nadeel is dat je vaak alleen goed bij de spullen op de onderste plank kunt. En wat als u iets helemaal.


Het klinkt allemaal logisch, maar bij tal van keukens wordt er met dergelijke aandachtspunten volstrekt geen rekening gehouden. Dus Wanneer u die ontzettend . In onze oude keuken hadden wij die wel , maar we missen het nu niet met ruimte. De oven hebben wij onder de kookplaat, omdat wij een normale oven wilden van een normaal formaat en geen combi oven. De glasplaat van de oven wordt niet heet en het . Een tip: concentreert u zich eerst op een efficiënte indeling van de onderkasten en beschouw de bovenkasten als extraatje. Boven dat vuur en die pompbak komen dus bovenkasten.


Als je dan in je potten wil roeren zit daar wel die kast boven die even ver komt als je onderkast. Als wij er hier over een jaartje of een nieuwe keuken ingooien zal het eentje zijn waar geen bovenkasten boven het voor staan en de dampkap . Niet iedereen is gecharmeerd van bovenkasten. Sommige mensen willen een ruimer gevoel geven door juist geen kastjes boven het aanrecht te plaatsen.


Het voordeel van geen bovenkasten is wel dat ze nooit in de weg zitten tijdens het werk in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts