donderdag 16 juni 2016

High tea schiedam kethel

Bij mooi weer kunt U deze ook gebruiken in onze landelijke theetuin. Op woensdag kunt u zich inschrijven voor . In het monumentale dorpje Kethel , verscholen tussen de moderne flats van Schiedam , bevindt zich een bijzondere winkel. Een winkel waar je de fijne sfeer van vroeger letterlijk proeft.


Er is allerhande thee te koop, maar er zijn ook allerlei hebbedingetjes te krijgen.

Daarnaast kun je hier genieten van een heerlijke high - tea. Ik heb een geweldig verjaardagsfeestje gehad. Met heerlijke hapjes, thee èn lieve vriend.


Heerlijk genoten van het mooie weer, de gezellige tuin en de klantvrien delijkheid tijdens een high tea met mijn dochter, moeder en schoonmoeder. Het was erg gezellig en . SCHIEDAM - Marije Lamphen genoot onlangs intens van de thee - en vooral het lekkers - waarmee Ronald Koorengevel haar middag opwarmde. De Schiedamse was bij de bakker in de Gorzen voor een high - tea.

Kethelhuys is een bijzondere winkel in het monumentale dorpje Kethel in Schiedam Noord. Ga voor de heerlijke high tea (vanaf personen mogelijk, wel vooraf reserveren!), bij mooi weer in de mooie landelijke tuin natuurlijk! Overzicht van de koffiezaken en lunchrooms waar u kunt genieten van lekkere koffie en thee met eigen specialiteiten en overheerlijke high tea -arrangementen.


Zodra u de drempel van 't Kethelhuys overstapt, proeft. High tea in de landelijke tuin. Midden-Delfland producten. Door samenwerkingen met diverse partners in de binnenstad van Schiedam kunnen wij u een aantrekkelijk arrangement aanbieden met alles erop en eraan! Laat u inspireren door . In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea.


Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke hapjes, geserveerd op een etagère die rijkelijk is gevuld. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling. Lees recensies en reserveer direct! Lekker uit eten in Schiedam ? Je word er erg goed geholpen en als je eens anders wil high tea ,n in een aparte en gezellige ruimte met luxe moet je hier eens . FEEST IN SCHIEDAM KETHEL -OOST.


Tijdens de feestelijke middag is er aan iedereen gedacht.

Jong en oud kunnen een rondrit langs de kunstwerken maken met het toeristentreintje van Parckhoeve. Voor de kinderen is er een stormbaan bij de speeltuin. De voorzitter heeft hiervoor een e-mail ontvangen van Natalie Wassink. Genieten van een Chocolate-tea.


Kunt u ook altijd zo genieten van een heerlijke high tea ? Kethel was ooit een zelfstandig dorp ten noorden van Schiedam. Vervolgens verplaatste de menigte zich, voorafgegaan door een dixie-looporkest , naar het parkeerplein bij de koe waar een de prosecco, een koffie-tuktuk, thee en bij een high tea horende hapjes (verzorgd door De Garde van Schiedam , uit de afgeknotte molen in het Beatrixpark, bij de ezeltjes) klaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts