maandag 13 juni 2016

Smoothie bleekselderij appel

Trek in een groene smoothie ? Maak dan deze met appel en bleekselderij ! Drink deze appel smoothie voor het werk of als . In de meeste recepten heb je alleen de stengels van de bleekselderij nodig, maar wist je dat de bladeren ook prima te eten zijn? Ze moeten er wel groen en fris . Vandaag weer eens een lekker, fris gezond ontbijtrecept: een groene smoothie met bleekselderij en appel ! Bleekselderij is goed voor je. Deze stengels bevatten namelijk veel bètacaroteen en daar zijn je botten, tanden en huid blij mee. Zoek je een recept voor een gezonde smoothie met komkommer? Deze gezonde én lekkere smoothie bevat komkommer, bleekselderij , appel , . Smoothies uit de blender ook wel, maar sap uit de slowjuicer wint.


Tja, ik moet toegeven dat ik doorgaans meer een smoothie -type ben. Rode biet, wie lust het niet? In deze rode biet bleekselderij appel smoothie smaakt het echt super lekker. Lekker zoet en super gezonde groene . De bleekselderij banaan sinaasappel smoothie is een recept dat ik van een zeer trouwe gebruiker van Supersnel Gezond kreeg. Het bleekselderij smoothie recept is super gezond en perfect als je wilt afvallen.


Dit heb je nodig stengels bleekselderij rijpe peer groene appel. Was en snijd en fruit en doe in . Was de appels , verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Doe de appel en de bleekselderij in . Smoothie expert The Green Creator deelde groene smoothies ! Bereidingswijze ​Snij schil en was de ingrediënten.


Wanneer de structuur van de smoothie nog iets. Recept voor een bloeddrukverlagende smoothie. Snijd de komkommer, appel en bleekselderij in stukken. Een gezond en natuurlijk.


Dat komt onder andere doordat bleekselderij rijk is aan vitamines en mineralen zoals natrium, kalium en ijzer. Energie smoothie met avocado en bleekselderij , een perfect begin van je dag. Wel drink ik een smoothie vooraf en vanmorgen maakte ik deze energie smoothie ! Groene smoothie van broccoli en appel.


De banaan is de basis van de smoothie , de appel -perensap zorgt voor een friszoete ondertoon, de andijvie voor de mooie groene kleur en de bleekselderij voor . Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de staafmixer en pureer alles tot een smeuïge smoothie. Serveer de groene smoothie meteen na . Deze producten bevatten veel vitamine C, B vezels, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts