donderdag 16 juni 2016

T267zt

Een schitterende kookplaat, die je heel gemakkelijk schoonmaakt. Bij deze keramische kookplaat van ETNA worden de kookzones snel en gelijkmatig verwarmd. Je bedient de kookzones met luxe tiptoetsen.


Zachtjes sudderen of snel garen, het kan allemaal. Voor jouw veiligheid en die van je kinderen is er een kinderslot .

Ben je gewend aan het koken op een keramische kookplaat? Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Je kiest de gewenste stand in via het touchscreen, waarna de kookzone binnen tot seconden is opgewarmd. Met de hoogste stand breng je in rap tempo water aan de kook en met de laagste stand houd je een sausje warm. Om er zeker van te zijn dat de stand . Goedkoop bij Keukenloods.


GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service.

De kookplaat heeft zone van 1mm, grote zone van . T267ZT ETNA keramische kookplaat kopen? Aantal kookzones (gelijktijdig te gebruiken), 4. Flexinductie kookzone, Nee. Positie 2e kookzone, Linksachter.


De bediening met draaiknoppen kan niet eenvoudiger. Bediening: Touch-control met LED-indicatie. Afmeting (breedte): Afmeting 60cm. Keramische kookplaat (cm), 9kookstanden, tiptoets bediening,kookzones, high trans glas,restwarmte-indicatie per zone,led indicatie, kinderslotbeveiliging, kookduurbegrenzing, warmhoudfunctie. Inbouwtekening Afdrukken.


De keramische kookplaat is gemakkelijk boven iedere solo-oven te plaatsen en geeft de restwarmte indicatie per zone weer. U bedient de kookzones met luxe tiptoetsen. Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Levertijd 1-werkdagen.


Bezorgen (drempel) Gratis.

Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen.


Deze kookplaat heeft tiptoets bediening waarmee de zones in kookstanden instelbaar zijn. Betaling: Ideal of creditcard. Belangrijkste eigenschappen. Bekijk alle eigenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts