dinsdag 21 juni 2016

Beko dcu720030

De condensbak vangt dit vocht op en deze moet je dus regelmatig legen of je sluit deze droger aan op een waterafvoer. Bekijk alle specificaties. Tevens beschikt de condensdroger over trommelverlichting, reverserende trommel draairichting en jaar . De condensdroger met energieklasse B heeft een sensor gestuurd droogsysteem. Deze sensoren meten continu de vochtigheidsgraad in het wasgoed en passen daar het droogproces op aan.


Zodra het wasgoed droog is, stopt de wasdroger automatisch met . Nadat ik voorgaande reviews had doorgenomen zijn wij overgegaan tot aanschaf van de Beko droger en ik moet zeggen er is geen woord van gelogen. Deze droger moet niet onderdoen voor duurdere merken hij droogt zeer goed en in een zeer korte tij de was komt er kreukloos uit het is gewoon een toppertje waar wij . De wasdroger kan maximaal kg per keer drogen en produceert circa dB. Belangrijkste eigenschappen.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Prijzen vergelijk vanaf € 2900. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Deze condensdroger van Beko heeft energieklasse B. De elektronische besturing, anti-kreuk fase en startuitstel functie bieden allemaal extra gebruikscomfort. De droger heeft een maximaal vulgewicht van kg, wat betekent dat de was van het hele gezin in een keer ge. Officiële partner van… ik kies zelf hoe ik mijn kleren wil drogen.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Nu al smsjes van hem ontvangen hoe blij hij is met de droger.


Goede stofopvang en groot waterreservoir. Was komt er goed droog uit. De droger doet in geen enkel opzicht onder voor de ,bekendere, merken en biedt voor de zeer aantrekkelijke prijs . Op dit product zit jaar fabrieksgarantie. De goedkoopste webshop: AO.


Sensoren controleren de vochtigheidsgraad van het wasgoed: is het droog, stopt de machine automatisch met drogen. Geluidsniveau (drogen)dB. Uitgestelde start timerJa. Draairichting deur verwisselbaarJa.


Condensafvoer:Opvang in reservoir, Via.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts