dinsdag 21 juni 2016

Akropolis restaurant

U heeft de keuze uit meer dan 1smakelijke Griekse specialiteiten: koude en warme gerechten, . Uit eten in Ede: Bekijk TripAdvisor reizigersbeoordelingen van 97Ede restaurants en zoek op keuken, prijs, locatie en meer. Al onze gerechten zijn van Griekse oorsprong en doen u direct (terug)denken aan de gerechten die u in een typisch Grieks havenstadje kunt proeven. Er staan vele gerechten op de kaart die typisch zijn voor het stadje Volos, waar de chefkok vandaan komt.


Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork.

Reviews Heel lekker gegeten en. Travel abroad for couple of hours by trying our traditional dishes of Georgia Republic, Greece and Eastern. The best baklava (not too sweet).


Op maandagen zijn wij gesloten (m.u.v. feestdagen). Akropolis in Oosterhout - dinnersite. Select a Home, Over ons . Gewaardeerd met een 8.

Ons restaurant is eenvoudig ingericht ademt daarom de . Je kunt in een historisch pand in het hartje van de stad culinair genieten van de Griekse keuken. De Griekse keuken is een hele bijzondere, je zult nooit te weinig geserveerd krijgen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. HOME INTRODUCTIE MENUKAART FOTOGALERIJ CONTACT. Een ruime keuze uit de traditionele Griekse gerechten, waaronder gerechten van zowel het Griekse vaste lan als gerechten van de vele eilanden die Griekenland rijk is.


Al ruim meer dan jaar bieden wij onze klanten een onbezorgde avond uit. Dit doen wij door het bieden van kwalitatieve, traditionele Griekse gerechten, tegen een betaalbare prijs. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Geleen. In ditzelfde pand gat de Zangeres Zonder Naam vroeger wekelijks optredens. De locatie heeft dus een bijzondere . Pecilia$ Chicken Souvlaki$ Salmon Steak $ 14.


In the heart of historic Athens, hit these fine restaurants for a taste of Greek food with some unforgettable views and backdrops. De meest volledige site met ruim 66. Please check prices with the restaurant before visiting or ordering.

Click Here For Our Menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts