dinsdag 21 juni 2016

Rhijnspoor 277 capelle aan den ijssel

Welkom in Capelle, Rotterdam. Onze vestiging is gelegen op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel en is vanuit de gehele regio . McDonalds en KFC maak je er een heerlijke middag of avond uit van. Escape Mission is vanuit de hele omgeving goed bereikbaar en parkeren voor de deur is gratis.


Metrostation Capelse Brug ligt op slechts 4meter afstand.

Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een echte escape room for kids vanaf jaar! Lukt het jou om te ontsnappen? Op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje? Naast glowgolf kun je hier ook de uitdaging aangaan . Je komt binnen in een heel . Deze vermelding verbeteren.


Type: Escapespellen, Recreatie en spellen.

TripAdvisor among attractions in Capelle aan den IJssel. Een balletje slaan in het donker. Op het moment dat je uithaalt, licht het decor op en dagen de hindernissen je uit een hole-in-one te slaan.


Security Management Group B. Rhijnspoor 2Capelle aan den Ijssel. Ontdek onze escape room en probeer binnen minuten te ontsnappen. Waan je in het onderzoekslab van Area 51. Duik in het waanzinnig fluorescerende decor van de onderwaterwereld en jungle en speel glow in the dark minigolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel ! De 15-holes baan brengt je langs inktvissen en zeeschildpadden tot diep in de jungle. Glowgolf Rotterdam - Capelle aan den IJssel.


Fun for families, couples and a gr. Arrived with little expectation. Vanuit hier reden we naar een soort loods, oftewel GlowGolf Capelle aan den Ijssel.


Het ligt vlakbij het Alexandrium, lopend is het niet aan te. Midgetgolf in het donker. Ballen, banen en decor verspreiden een bijna magisch licht.

Kids Escape Room Wereldreiziger in Capelle aan de IJssel (Nederland) - Reviews, openingstijden, kosten en informatie van deze escape room. LC, Capelle aan de IJssel. Kortom een echte escapie aanrader.


We verwachten dat u in ieder geval contant kunt afrekenen als u bij dit bedrijf bezoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts