maandag 27 juni 2016

Antiek linnen

Oud of antiek brocant linnengoed heeft een sfeer die modern linnen niet geeft. Het is nostalgisch en van kwaliteit. Leg je Franse linnenkast of servieskast vol met wit stapelgoe om naar te kijken, maar ook om van te genieten tijdens het gebruik ervan.


Ons assortiment bestaat uit Franse lakens, gehaakte spreien, diverse . Informatie over oud en antiek linnen.

Presentatie voor groepen op locatie of op onze linnenzolder. De verkoopcollectie antiek linnen en damast is zeer omvangrijk en wisselt voortdurend. Verkoop van antiek linnendamast.


Linnen is immers zeer sterk en kan vele honderden keren gewassen worden . Vintage schoolkaart Azië. Papier op linnen doek bevestigd aan stokken Uitgever Weistermann Zeer goede staat, doek is enkel bovenaan aan de z… € 1200. De verwerking van vlas tot linnen is een lang proces met vele handelingen.


Al die handelingen werden vroeger zelf op de boerderijen gedaan.

Eerst natuurlijk het zaaien en oogsten van het vlas en daarna: Repelen: het zaad wordt gescheiden van het stro. Roten: door een rottingsproces met water vallen . Fleur haar deuren voor liefhebbers van antieke woonaccessoires, linnen en andere oude eerlijke materialen! Omdat het voorlopig de laatste keer is, wordt er een koopjeshoek ingericht met zeer aantrekkelijke prijzen. Op vrijdagavond is er ook een gratis wijnproeverij van witte . Je vindt dit behang in de collecties Manor House en Essentials.


Prachtig antiek handgeweven boerenlinnen voorzien van een prachtige print door Nino Art. Voor het bekleden van stoelen maar uiteraard ook voor andere doeleinden zeer bruikbaar. Heel mooi linnen , niet al te dik maar wel zeer sterk.


Fijne en antieke zuiver linnen wit bedspread - fijn handgema. Dit object staat in de veiling bij online veilinghuis Cata. Klik onderaan deze beschrijving op. Dit kostbare bezit heeft Lemkes op prachtige wijze omgezet in kunstwerken. Vanaf september is deze expositie te zien in de . Waarom antiek boerenlinnen.


Door het verdwijnen van veel boerderijen in o. Achterhoek, gaat een historische traditie verloren.

Dit culturele erfgoed probeer ik te behoeden voor vergetelheid. Dit doe ik met respect voor het bijzondere weefsel door plooien, stikken, scheuren en spannen, zonder het linnen te . Zoekt u mooie kwaliteit? Heerlijk zachte dekbedovertrekken of handdoeken die wel goed afdrogen?


Dan bent u bij LiensLinnenwinkel. Dergelijke rollen vormen een kostbaar bezit. Handgeweven antiek linnen is de basis van het werk van Els Lemkes. Daar is Lemkes zich zeer bewust van.


Antieke linnen hand geborduude bedsprei no afmeting 2x 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts