woensdag 22 juni 2016

Smoothie broccoli wortel

Broccoli wortel appel rozijnen smoothie is een heerlijk zoete groene smoothie. Door de wortel , appel, en de rozijnen is het net appelmoes in een glas. Een gezonde levensstijl houdt in dat je voldoende beweegt, dagelijks goed eet en voldoende rust neemt.


Een onderdeel van een gezond dieet, is het drinken van groene smoothies. Het zegt niet letterlijk iets over de kleur.

De smoothie is eenvoudig te maken en het maakt niet veel uit wat je erin gooit. Een smoothie met de juiste ingrediënten is daarnaast heel gezond. Wat dacht je van een groene smoothie met broccoli ? Deze heerlijke frisse groene smoothie met broccoli , druiven en groene thee is een lekkere en gezonde opfrisser!


Monster smoothie : cups of spinach, frozen banana, tablespoon peanut butter, cup unsweetened vanilla almond milk and cup plain non fat Greek yogurt. Great for an energizing breakfast or lunch on the go. Can add chocolate or vanilla protein powder!

Deze broccoli smoothie met kiwi levert veel vitamine C en vezels. Heerlijk als gezond begin van de dag dus! Dit gaat gisten en geeft gasvorming.


Als je gewicht wilt verliezen . Broccoli is één van de groente smoothies die in elk powerfood dieet terug komt omdat er zoveel gezonde voedingsstoffen inzitten. Dit helpt het lichaam zichzelf. De wortel smoothie is een favoriet val veel mensen aangezien deze zonder toevoegingen van gezonde zoetmakers nog steeds erg lekker is.


We kregen ooit zoveel meer bitterstoffen, fruitzuren, looistoffen en antioxidanten binnen, daar kan geen Chiazaad tegenop. Maak je smoothie gezonder-tip: Doe variëren. Niet alleen met dure superfoods uit . Er zijn heel veel verschillende soorten groenten en fruit te combineren met broccoli in een smoothie.


Voor een groene smoothie kun je broccoli combineren met kiwi en banaan. Daarnaast is een smoothie met broccoli en wortel of ananas ook erg lekker. Voor een frisse smoothie combineer je broccoli met druiven of een . Heb je een stronk broccoli over, en kan je lichaam wel een boost gebruiken?


Maar er dan eens broccolisap van!

Lekker met sinaasappel uit het seizoen! Begin de dag krachtig en volgens de voedselzandloper met een power ontbijt- smoothie met appel, spinazie, wortel en chiazaad. Bereiding: Doe alle ingrediënten in de blender en draai op hoge stand totdat het een sap is. Het probleem met groene smoothies is bijna altijd de smaak. Smoothie van broccoli , appel, rozijnen en wortel.


We weten allemaal dat groene smoothies op basis van spinazie, groene kool, broccoli , wortel en zelfs rode biet of gember bijzonder veel voedingsstoffen bevatten, maar om deze nou echt lekker te krijgen, daar heb je echte kenners voor nodig. Ieder smoothie (groen of niet) tover je direct om in een superfood smoothie met een theelepeltje kurkuma ( geelwortel ). In India zijn de helende . Deze verfrissende en gezonde smoothie , gemaakt van verse mango, wortelsap en yoghurt, is van nature zoet en heerlijk. Je kunt proberen om wat gember toe te voegen om dit recept zoet en pittig te maken. Ik heb hilarische taferelen meegemaakt met kids die bij groene juices dachten dat het door de kiwi kwam en bijna van hun stoelen vielen toen ze hoorden dat het spinazie was (dat hadden ze namelijk niet geproefd). Hetzelfde gold voor bietjes, wortels en broccoli.


Bij smoothies dachten veel kinderen dat . Vervolgens combineer je deze ingrediënten met wat fruit om de groente smaak wat te . Wortel met gember is een klassieke combinatie. Soms gooi ik gewoon maar wat bij elkaar en dan blijkt het ineens een heerlijke combinatie te zijn. Deze smoothie bevat bijzonder veel vezels.


Ook verlaagt broccoli je cholesterol, verkleint het de kans op artrose en longziekten en beschermt het je tegen hart- en vaatziekten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts