vrijdag 10 juni 2016

Lg inverter direct drive 7 kg dd147mwwm

De LG wasmachines hebben een motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. A-, wasklasse A, centrifugeklase A, Geen stroomverbruik in standby, Kleur deur Wit, Stil wassen en centrifugeren. Verkrijg ondersteuning voor uw LG product. Bekijk de laatste informatie. Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden.


Deur van de wasmachine gaat niet meer open.

Ook niet na aantal minuten. Ook stekker eruit gehaald blijft dicht? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wij hebben een LG F147W2D welk programma ik . In het begin denk je: wat een geweldige machine: DirectDrive , jaar garantie, geen gierende v-snaar tijdens centrifuge, bijna geruisloos wassen, maar binnen enkele . Timer (uitgestelde start). In dit artikel lees je wat de meest voorkomende foutmeldingen en storingen zijn voor een LG wasmachine en hoe je ze oplost.


LG Wasmachine DD147MWWM.

Alle productspecificaties . Ontbrekend: inverter ≥ Wasmachine LG direct drive DD147MWWM (7kg) - Wasmachines. De door jou gezochte advertentie is. Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma.


Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Video uitleg over deze LG. Köszönöm a videót nagy segítség volt. Csapágy szimering csere volt szintén.


Jól sikerült szépen és halkan megy a. LG DD147MDWB wasautomaat. Ik ben dan ook benieuwd of iemand een idee heeft wat een reparatie ongeveer gaat kosten. Helaas is de winkelketen waar hij gekocht is, failliet dus kan ik daar niet terecht. CL ,, Kinderslot is ingeschakeld. Haal de wasmachine van het kinderslot om een normale functie van de wasmachine te hervatten.


Te koop: lg direct drive wasmachine 7kg trommel inverter motor. Gebruikers zijn niet enthousiast over de DD147MWWM van LG. Beko wasmachine nog in goede staat.

Er is geen aandrijfriem nodig en de wasmachine is. Direct Drive Bij LG wasmachines Keukenloods.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts