vrijdag 17 juni 2016

Groothandel glas in lood

Wij leveren goederen aan particulieren en aan bedrijven. Particulieren kunnen zonder aanpassingen bestellen. Bedrijven die niet branche gerelateerde zijn, kunnen zonder aanpassingen bestellen.


Het verkrijgen van toegang tot de . Fenix uw groothandel voor glas-in-lood. Voor glas-in- lood leveren wij o.

We verkopen niet aan particulieren, graag verwijzen wij u door naar onze klanten. Glas-in-lood groothandel. De techniek om glas-in- lood te maken bestaat al honderden jaren. Meestal gekleurd of gebrandschilderd. Eindelijk DE manier om op een veilige en gemakkelijke manier mallen te maken!


Nu exclusief leverbaar in Europa bij Uniekglas. Afdeling Uniekglas Groothandel meer informatie . Niets is onmogelijk in onze winkel.

In de showroom staan veel ramen ter inspiratie. Foka heeft ook alles op voorraad voor de doe-het -zelver, geeft in het weekend workshops en voert reparaties en restauraties uit. Foka maakt dagelijks ramen in het eigen atelier waar u ook een kijkje kunt nemen . Alles voor glas-in-lood en glasfusing zoals Bullseye, Baoli en Lamberts en tools.


Openingstijden en glas-in-lood en fusing webshop glas groothandel. Groothandel en afhaalmagazijn voor uw glas, glas-in-lood en glasfusing benodigdheden. HUFRA, inmiddels een bekende naam voor de professional en ook voor de kleine gebruiker. U vindt het allemaal bij HUFRA. Vraag vrijblijvend de prijzen op hiervoor.


De glasmarkt is volop in beweging. De plek waar u grote hoeveelheden glas in lood kunt afnemen? Tiffany Internetwinkel voor de glazenier materialen en gereedschappen voor glas in lood en tiffany.


Zowel fabricage als groothandel ! GLAS-IN-LOOD GROOTHANDEL PFANN-GBB Pfann-GBB is the wholesale company for special glass, stained glass, glass fusing and glass-art supplies in the Netherlands and Belgium. Wholesaler Pfann-GBB has over 9. Wij hanteren namelijk voor iedereen die bij ons online een bestelling plaatst de laagste groothandelprijzen. Dat betekent dat ook particulieren bij ons heel voordelig uit zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts