vrijdag 10 juni 2016

Smoothie aardbei banaan sinaasappelsap

Smoothies zijn enorm hip en een bekende klassieke combinatie die super goed werkt is de aardbei banaan smoothie ! De aardbei zit vol vitaminen en de banaan is ook goed voor je lichaam! Een twist op de klassieker! Smoothie – Sinaasappel - aardbeien - banaan smoothie.


Ondanks dat er weinig calorieën in zitten, vult de smoothie toch prima.

Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd. Wil je er een drinkontbijt van maken? Voeg er dan twee kopjes havermout aan toe. Dat is pas voedzaam en snel de dag beginnen.


Schil de bananen , snij ze in stukken (optie: vries deze in ca. uur) Maak de aardbeien schoon, en vries ze in. Serveer direct uw heerlijke zuivelvrije smoothies ! Door toevoeging van de .

Snij de banaan in stukken en pers de sinaasappels uit. Doe de aardbeien , banaan , yoghurt en sinaasappelsap in de Blender en mix het tot het lekker smoothie is! Schenk het daarna in longdrinkglazen en zet er een rietje in. Lekkere smoothie bedacht door mijn vader toen er wat met de aardbeienoogst moest gebeuren.


Deze smoothie heeft een klassieke smaak. Het recept is voor twee personen. Haal de schil van de bananen en snijd ze in stukken. Voor een extra frisse smoothie vries je . Maak zelf shake van aardbei , banaan en sinaasappelsap. Dit shake van aardbei , banaan en sinaasappelsap recept is klaar in min.


Anders, Drankje, personen, Bereidingstijd minuten, Hollands. Laatst aangepast: feb. SMOOTHIE RECEPT MET AARDBEIEN BANAAN EN SINAASAPPEL ! Abonneer op mijn kanaal.


Maak in een handomdraai een heerlijk smoothie van aarbei, banaan en sinaasappel. Voor de twist dit keer met een klein beetje kaneel er door.

Was de aardbeien en leg aardbeien apart voor garnering. Snij de aardbeien , banaan en sinaasappel in stukjes en doe ze in een grote kom. Verwijder bij de rest van de aardbeien de groene kroontjes. Voeg de havervlokken, yoghurt en kaneel toe aan het fruit.


Pureer met een staafmixer de ingrediënten tot een smoothie. De zomer staat voor de deur: tijd voor een zomerse smoothie ! Deze aardbei sinaasappel smoothie is heerlijk fris en zoet. Ontbrekend: banaan Bananen-sinaasappel smoothie recept - Recepten van Allrecipes allrecipes. Met een theelepel gember heeft u een lekkere remedie tegen een hoog cholesterolgehalte. Pers de sinaasappels uit.


Meng het sinaasappelsap in een blender met de aardbeien , plakjes banaan en de magere yoghurt. Lekker, gezond en klaar in minuten, zelfs geen echte blender nodig: smoothie met banaan , sinaasappel en voor de beste smaak wat aardbeien erbij. Vries de aardbeien en een in plakjes gesneden banaan in.


Als het fruit diepgevroren is kun je beginnen. Schenk beide soorten yoghurt in een blender en laat even draaien tot het . Giet het sinaasappelsap en appelsap in de blender. Voeg de aardbeien en de halve banaan toe en blenden maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts