dinsdag 28 juni 2016

Gepersonaliseerde blikken doos

Naast dat een blik heel functioneel is maken wij het ook nog eens origineel én persoonlijk met je zelfgekozen foto of opdruk erop. Een mooie blijvende herinnering! De blikken kan je per stuk bestellen en voorzien wij van een hoogwaardige kwaliteit print in full colour. Maak uw eigen gepersonaliseerde blikken doos : koekendozen, thee- en koffiedozen en zo veel meer! Grote blikken met verschillende mogelijkheden!


Originele en gepersonaliseerde bewaarblikken , een grote doopsuikerverpakking, een cadeaublik dat je zelf kan vullen met leuke spulletjes, een kant en klare koekjesdoos ,. Vierkant blik met los deksel - gevuld met 7gr koekjes. Wat leuk als het motief van je kaartjes ook terugkomt in de bedankjes voor je gasten! Het VIP-cadeau bij uitstek is deze gepersonaliseerde koekjestrommel met de naam van jullie feestvarken erop!


Pas de tekst online aan voor een 1 uniek resultaat! Voor de personalisatie van dit. Op zoek naar een blik met een persoonlijke opdruk? Verkrijgbaar in kleine en grote oplages. Je kunt bij ons blikken bedrukken in vele uiteenlopende maten en vormen.


Een blikken (geschenk)verpakking heeft vele voordelen. Het geeft een geschenk een luxe uitstraling en tegelijkertijd een lange. Pas het ontwerp volgens je voorkeur aan.


Het aantal kan je hier of later in de winkelmand nog aanpassen. Belangrijk: gepersonaliseerde goederen kunnen na bestelling niet meer geannuleerd worden. Heb je geen geboortekaartje van De Kaartjesfee? Ook dan kan je deze gepersonaliseerde blikken doos bestellen. Afmetingen: 158mm x 110mm x 55mm.


L: 195mm x 153mm x 65mm. Personaliseer je grote witte blikken doos. Deze dozen zijn ideaal als traktatiedoos , geschenk en ze kunnen gepersonaliseerd worden met vinylsticker. Vul ze met koekjes, snoepjes, suikerbonen, … en geef ze ter gelegenheid van een feest, gebeurtenis of zomaar! The Box biedt custom made blikken , onbedrukte blikken en bedrukte blikken.


In veel van deze gevallen verkopen wij niet alleen lege en kale blikken , maar zorgen wij voor de personalisering van de blikken. Dit kan zijn door middel van. Wij helpen je bij het maken . Blikken dozen met foto of opdruk, gevuld met lekkers of ongevuld.


Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde beoordeling. Een uitzonderlijk lekker geschenk voor meter, peter, oma of opa! Deze gevulde pralinesdoos wordt bedrukt met de foto van uw kleine spruit, teksten en kleuren zijn volledig door u te kiezen! Lege blikken doos 1EUR. Een leuke gepersonaliseerde blikken doos , afmetingen 16cm x 16cm x 7cm hoog Volledig naar wens te personaliseren.


Hoeveelheid: Because of its weight this . Originele doopsuiker en een unieke collectie geboortekaartjes vindt u in onze webshop. Naast de webwinkel kan u ook terecht in onze doopsuikerwinkel in Waregem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts