maandag 20 juni 2016

Oven whirlpool symbolen

De handleiding die bij mijn combi oven whirlpool AMW 8IX zit, is totaal niet informatief. Alleen de functie wordt genoem maar niet welk symbooltje er nu bij hoort. Want wat is nu snel voorverwarmen?


En volgens de deur heb ik auto-crisp, maar ik kan het echt niet vinden. En ook geen informatie of je het .

Je oven staat vol met symbolen, maar wat ze betekenen is niet altijd even duidelijk. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES. Gebruik geen meervoudige contactdozen als de oven is voorzien van een stekker. Betekenis van de symbolen op het display: A (1) = Automatisch Programma geactiveerd.


Als dit symbool wordt weergegeven is de functionering van de oven geactiveerd. Weet jij waar je alle functies voor kunt gebruiken? Download hier gratis uw Whirlpool Magnetron-Oven handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd. U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Dit staat vermeld op de servicesticker aan de binnenkant van uw Whirlpool apparaat e. De multifunctionele ovens van Whirlpool bieden diverse bereidingswijzen om verschillende soorten voedsel perfecte te bereiden.


IKEA keuken en ze zijn ontwikkeld in samenwerking met Whirlpool en Electrolux. Kies afhankelijk van je behoeftes een oven met basisfuncties of een oven met hete- luchtfunctie. Heteluchtovens bieden je meer.


Onderstaande symbolen tonen welke kenmerken en functies IKEA ovens hebben. In ons nieuwe huis zit in de keuken een ingebouwde oven. Nu wil ik deze gaan gebruiken maar ik kom geen wijs uit de symbolen, echt heel anders dan mn. Ontbrekend: whirlpool ik heb een elektr.


Een oven is superhandig, dankzij de vele functionaliteiten: grill, ontdooien, verwarmen,… Dit staat steeds aangeduid met dezelfde symbolen. De Whirlpool crispplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor u deze voor gebruik niet hoeft in te oliën. Ik heb ook een whirlpool .

Heeft uw type magnetron met crispplaat een heteluchtoven, dan heeft u de. Bij het dooiproces wordt de ventilator in beweging gezet, maar wordt er niet verwarmd. In principe kunnen vele gerechten diepgevroren bereid worden.


Indien men toch de voorkeur . Bediening met TFT-display: makkelijk in gebruik dankzij tekstdisplay en symbolen. De Bosch HBG634BBInbouwoven heeft een inhoud van liter en is door zijn 2. Deze oven is uitgerust .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts