donderdag 23 juni 2016

Jacobus kachel

Bent u op zoek naar een duurzame houtkachel met een aantal ijzersterke eigenschappen? Dan is de ultraschone JAcobus een slimme keuze. In de JAcobus houtkachels kunnen bovendien alle . Zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. In deze houtkachels kunnen vrijwel alle houtsoorten worden gestookt van . Vind jacobus kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Dit is een website voor de beginnende en gevorderde JAnus houtkachel of JAcobus houtkachel stoker. Duurzaam, een zeer goede verbranding, een hoog rendement, weinig schadelijke uitstoot en zeer eenvoudig te bedienen. Zo blijft bijvoorbeeld door de volledige verbranding de ruit vrij van aanslag en roet. De JAcobus is een houtkachel van deze tijd. De houtkachel met het hoogste.


Jacobus , de ultra schone houtkachel. Zo heeft de JAcobus houtkachel een uitstekende verbranding, een hoog rendement en een lage uitstoot van koolmonoxide. Daarnaast heeft de houtkachel een eenvoudige bediening . Juist omdat de kachel zelf zo goed verbrand maakt de bediening erg gemakkelijk. Op zoek naar de JAcobus Doorkijk houtkachel ? Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat.


EU- CONFORMITEITSVERKLARING pag. BIJLAGEN: Bijlage 1: fijn afstelling luchtschuif (dag-en nachtstand). Noteer hieronder het serienummer van uw JAcobus houtkachel.


Het serienummer vindt u achterop de kachel op de aangebrachte sticker. Tevens bij aankoop bovenop de verpakking van de kachel. Daardoor is hij uitermate geschikt om grote blokken hout in te verbranden. Home: Productie JAnus houtkachels stopt: Vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kwaliteit is het niet langer verantwoord de JAnus houtkachel te produceren. Opvolger JAcobus is op alle fronten beter.


Wat is nou het verschil tussen deze typen houtkachels? Hieronder een beknopte uiteenzetting van de feitelijke verschillen en enkele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts