woensdag 22 juni 2016

Samsung smart control wasmachine

Lees hier alles over de mogelijkheden. Open de applicatie en druk op account. Deze video beschrijft in een aantal eenvoudige stappen hoe u met behulp van de Smart Check app op. What is the Smart Washer App?


You can discover the solution for errors . Daarmee kunt u de wasmachine starten, wordt aangegeven wanneer het programma is afgelopen en kunt u de AddWash status bekijken: gedurende het wasprogramma wordt aangegeven tot wanneer uw wasgoed via de . LG heeft hiervoor de Smart Thinq apparaten in het leven geroepen. Niet alleen LG wasmachines , maar ook andere . Wat is de Smart Washer-app? Mocht je buiten lopen en merken dat je broek vies is, kun je via de applicatie op je mobiel. Met deze app kan je niet alleen de voortgang van de wasbeurt volgen, maar krijg je ook een berichtje wanneer deze klaar is. Zo vergeet je nooit meer je was eruit te halen.


U wordt begeleid in het aanmaken van een Samsung -account indien u deze niet direct heeft op de app. Enjoy all of your benefits and servics with just one sign-up. De was hoeft geen tijdrovende taak meer te zijn. Met de slimme wasmachines van Samsung wordt . Benieuwd waar u op moet letten bij de keuze van een nieuwe wasmachine ? EP: adviseert u graag bij de keuze van een wasmachine.


Deze wasmachine beschikt over addwash, dus geen gedoe meer met sokken die achter blijven. Control Durost dice Toyo. Ook beschikt hij over smartcontrol , dus volledig alles in. Testpanel heeft twee weken lang deze Samsung Addwash wasmachines uitgebreid kunnen testen.


Ben jij van plan één van deze. Ja, zeker met de moderne snufjes waaronder smart control en de addwash is dat zeker een aanwinst voor drukke en jonge gezinnen. Mocht er een probleem ontstaan met de wasmachine hoeft u niet direct een monteur te bellen. Smart Check detecteert fouten en stelt daarvan al in een vroeg stadium de diagnose, waarna eenvoudige oplossingen voor het . Dankzij AddWash kun je handwas ook eenvoudig alleen even mee laten spoelen en centrifugeren. Ook handig: met de Smart Check-app worden eventuele fouten direct gesignaleerd en zie je meteen wat je kunt doen om het op te lossen.


Draadloos netwerk vereist. Beschikbaar voor iOS- en . Wilt u de hierboven getoonde toelichting m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts