vrijdag 17 juni 2016

Kringloop haarlem schalm

In Haarlem heeft Rataplan twee kringloopwinkels, namelijk aan de Werfstraat en Zijlstraat. Grote collectie aan vintage en trendy kleding en meubels. Rataplan heeft kringloopwinkels in Noord- en Zuid Holland. RataPlan Zijlstraat in Haarlem is geopend van maandag tot en met zaterdag.


De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Er zijn nog meer kringloopwinkels in . Dit is nog het oude verslag van de SCHALM ! Binnenkort volgt een nieuw verslag van de winkel van Rataplan. De meubels staan tegenwoordig achterin, de wat kleinere zaken voorin.


Dat is een betere indeling dan voorheen. Over het algemeen zijn de artikelen wel ingedeeld per afdeling. Naar mate je meer naar achteren komt wordt het wel wat minder . Welkom op de webpagina van De Schalm op kringloopwinkel -in. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens. Om kort een uitleg te geven, de Schalm is ontstaan vanuit een idealistisch idee.


Doormiddel van een kringloop winkel personen helpen die een vergrote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Vergelijk Tweedehandswinkels in Haarlem. Kringloop in Haarlem - Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat.


Overslaan en naar de inhoud gaan. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.


Het was voor Rataplan onmogelijk al het personeel over te nemen, immers al het personeel overnemen zou Rataplan, net als de Schalm , niet trekken. Voor het eigen kringloopbedrijf wil Paswerk reguliere (voormalige) arbeidskrachten inzetten van de Schalm. De voormalig directeur van de Schalm , Jan Coersen, is sinds . Adres, openingstijden en beoordelingen voor RataPlan Werfstraat. Op dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij RataPlan Werfstraat.


We hebben op deze pagina alle openingstijden van RataPlan Werfstraat op een rij gezet. Haarlem De Schalm Zijlstraat. Heemskerk, di – vrij 12.


Bekijk elke kringloop in Haarlem of kijk . Naast vintage, ben ik ook gek op het afstruinen van kringloopwinkels. De schalm op de Zijlweg en daar recht tegenover de bijna-gratis- markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts