donderdag 9 juni 2016

Water blijft in wasmachine staan

Wanneer je merkt dat jouw wasmachine het water niet meer afpompt, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Het water blijft dan in de wastrommel staan , waardoor . Het kan zijn dat je afvoer of filter verstopt is. Meestal zit er aan de voorkant rechtsonder een klepje met daarachter een filter.


Als je deze eruit haalt en . Blijft er water staan in uw wasmachine ? Bekijk het filmpje om er voor te zorgen dat het water weer. Ik heb een wasmachine waar sinds kort water in blijft staan , waardoor de was nat uit de machine komt terwijl er maximaal is gecentrifugeerd. Als ik de dop voor bij de wasmachine. Siemens wasmachine en er blijft water in het bakje van de wasverzachter staan na het einde van het programma. Dit zorgt ervoor dat het programma niet afgemaakt kan worden.


Aan het eind van een wasprogramma moet normaal gezien het waswater afgevoerd worden. Als nu voorkomt dat uw wasmachine het water niet wegpompt , zijn . Wanneer er water in uw wasmachine blijft staan , kan u ze toch nog vaak zelf repareren met behulp van Direct Repair. Als de wasmachine het water niet meer goed afpompt, zal er water in de trommel blijven staan.


Probleempje, mijn wasmachine weigert halverwege het water weg te. Nee dat maakt niks uit, had vanmiddag een wasje aanstaan van een . Als een wasmachine niet afpompt of een afpomp foutmelding aangeeft, kan dit te. Centrifugeren is een proces waarbij de trommel van de wasmachine heel. Wanneer uw wasmachine water blijft pakken is dit meestal het gevolg van een defect inlaatventiel of een kapotte waterstop. Wasmachine pompt water niet weg en centrifugeert niet.


De wasmachine pompt het water vóór elke centrifugeercyclus af. Hierdoor kan het nieuwe vuile water nog minder goed weg. Het is goed als je de wasmachine open laat staan na het wassen. De nodige acties werden ondernomen maar de code blijft staan en het water wordt niet uitgepompt. Vraag nu gratis uw offerte aan.


Dit soort problemen raden wij aan door een vakman van de Witgoed Brigade te laten verhelpen. Reparaties hoeven niet altijd. Oplossing: waterslot resetten. Kraan dicht draaien, slang er vanaf. Als er water in de vaatwasser blijft staan dan is er sprake van een defect.


Afhankelijk van de oorzaak kun je deze zelf repareren of een monteur inschakelen. Er moet hier over een tip staan. Bij start van de machine geeft hij wel de juiste tijd aan, begint water in te. Maar als er op een of andere manier voeding op blijft staan blijft de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts