woensdag 29 juni 2016

Jumbo koelkast

Vind jumbo koelkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Jumbo koelkasten en vrieskasten in witte en rvs uitvoering. Meest bekende horeca koeling.


Jaar garantie, gratis verzending en eigen servicedienst. Het zijn semi-professionele koel- en vrieskasten en zeer geschikt voor gebruik in de kleine horeca keuken.

De koelkast ontdooit automatisch, . De Jumbo XL 6PV RVS is een professionele koelkast en wordt vooral in de horeca gebruikt. Jumbo Koelkast onderdelen koop je bij HorecaTraders. Nu Bestellen = Morgen Gebruiken. Als food professional kiest u toch ook voor een horeca koelkast die voor de perfecte bewaring van uw producten en grondstoffen zorgt?


Naast prestatievermogen zijn energiezuinighei gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid voorwaarden voor optimaal koelcomfort. De Jumbo 6koel en vrieskasten worden vooral in de horeca gebruikt en zijn leverbaar in een uitwendige witte of roestvrijstalen uitvoering. De binnenmantel van de witte en RVS uitvoering zijn beide uitgevoerd in wit kunststof.

De Jumbo 6koel en vrieskasten zijn zowel links als rechtsdraaiend leverbaar. Wil jij, net als Jumbo , zo min mogelijk eetbaar voedsel weggooien? Filters Alle filters verwijderen. Toon alle filters Toon minder filters.


Snel geleverd en scherp geprijsd! U besteld deze direct online in onze webshop. Ook voor een wasmachine aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in . Deurrubber voor de Jumbo RW1koelkast. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden. Ik heb deze storing momenteel ook. Horecacentrum Brabant Meer info: Patrick . Op zoek naar een Jumbo semi-professionele koelkast 6TN?


U koopt deze al vanaf € 1. Begin volgend jaar wordt de klem ook via Jumbo Supermarkten verspreid. Om de Koelkastklem onder de aandacht te brengen, geeft het Voedingscentrum de eerste 1.

We vinden het belangrijk dat de Koelkastklem in zoveel mogelijk koelkasten terechtkomt en dat . SCHAPDRAGER TBV JUMBO KOELKAST. Helaas hebben wij niets gevonden voor CrocOdor Koelkast Ei XL. KCASA KC-SRKoelkast Koelkast Diepvriezer Stapelbare Helling Drawer Ei Opbergdoos Organizer Container - Blue. Koelkast XL RVS - 6Liter - Rechts Draaiend - Jumbo - 310Watt - 75x73x(h) 18cm. Win deze Grolsch mini koelkast bij aankoop van Grolsch Radler verpakking!


Lever uw kassabon in bij de bijbehorende box bij de service balie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts