woensdag 15 juni 2016

Gamko telefoonnummer

Voor het aanmaken van uw storing verzoeken wij u alle onderstaande velden in te vullen. Uw melding wordt tijdens kantooruren direct verwerkt. We are a leading manufacturer and supplier of professional coolers for the bar and leisure industry. Aantal: 1x merk: gamkoproductnaakoelkast technische specificaties: 230vbijzonderheden: afmetingen circa lxbxh: 56x57x86conditie: gebruiktbva auctions is het online veilinghuis van nederland met.


Afmetingen BxDxH circa 146x52xcm. Onze prijzen zijn exclusief BTW Bezorging bespreekbaar tegen meerprijs.

Kijk ook eens bij onze andere advertenties of bezoek onze website. Bekijk de website voor meer informatie. SPECIFICATIES: ○ Conditie: Gebruikt ○ Horeca - Keukenapparatuur: Koelen en Vriezen ○ Levering: Ophalen of Verzenden. In nieuw staat en afgeleverd met maanden garantie.


Meer informatie neem contact op. Foster apparatuur kan uitvoeren. Klik hier voor de website van . U besteld deze direct online in onze webshop.

AN Etten-Leur Telefoonnummer : . We kunnen ons voorstellen, dat u ook vooraf vragen hebt. Ook die beantwoorden wij graag! Vraag dan direct ook om de FLEXBAR-checklist. Hierop kunt u zelf al uw.


Neem contact op met adverteerder. Heerkens (Witgoed Venlo) , Venlo. Gamko barkoeling met flessennest. Verstuur een kopie van mijn bericht naar mijn e-mailadres. Al onze producten voldoen aan klimaatklasse N. Dit betekent, dat ze optimaal functioneren tot een omgevingstemperatuur van maximaal 32° C . De lijn is geleverd door Prima Power en leent zich voor de (bijna) onbemande, flexibele productie van dunne plaatdelen in relatief kleine series.


Koelmachines en verdampers zijn het hart van een FLEXBAR-opstelling. Altijd al willen werken bij de nummer in machinebouw op het gebied van food processing? Dit is je kans om te starten in de rol van Project Engineer bij Tummers Machinebouw.


Heb jij interesse in projectmanagement en productontwikkeling? Zowel binnen als buiten de garantieperiode.

En dat voor maar een klein bedrag per jaar! Zo houdt u niet alleen de drank koel …maar ook het hoofd! Alphen ad Rijn Dinsdag 13:- 19: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts