dinsdag 14 juni 2016

Grote voorraaddozen

Deze grote vershouddoos in rechthoekig ontwerp en met luchtdichte witte siliconenplastic deksel is met een inhoud van liter…. De Optima Voorraaddoos sluit door een innovatief sluitsysteem hoorbaar af, waardoor je veilig voedsel kunt bewaren. Ontdek ons volledige assortiment voedselopbergers tegen lage prijzen.


Vind blikken, potten en voorraaddozen in allerlei stijlen, maten en kleuren. Modula - overzicht in je lade.

Dankzij hun transparante deksel zie je altijd wat je nog in huis hebt. Een voorraaddoos plastic GN koop je online bij XXLhoreca. Professionele voorraaddozen plastic GN bestellen met een levertijd vanaf uur! Blokker heeft een ruime keuze aan vershouddozen. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA winkel.


Ook geschikt voor in de frigo of diepvriezer. Met deksels in frisse, moderne kleuren. Van het bekende DBP Plastics,.

Meeneem bewaardozen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Bewaardoos of vershouddoos kopen? Bestel een bewaar of vershoudbox om jouw voedsel langer vers te houden online op Xenos. Met creme kleurige deksel in uitstekende staat eventuele.


Tupperware grote doos voorraaddoos bewaardoos. Gebruikt maar in goede staat. Twee handige voorraaddozen om. Mogen ook afzonderlijk verkocht worden. Kosten voor verzending zijn voor de koper.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bekijk de categorie bewaardozen op hema.


Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Zo is er voor alles wat je wilt opruimen een geschikte opbergdoos te vinden. Ze zijn ron vierkant of rechthoekig.


Sommige zijn hoog, andere iets lager. En we hebben dozen die je kunt opvouwen. Deze zijn makkelijk op te bergen als je ze even . Terug naar Koken en Tafelen.


Druk enter om het menu in of uit te klappen. Deze set bevat grote en kleine sorteerbakken. De bakken zijn plaatsbesparen omdat u ze gemakke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts