maandag 16 februari 2015

Indesit idc 75 b (eu) condensdroger

Indesit IDC B ( EU ) - Condensdroger. Beschikt daarnaast over een handige startuitstel functie, waarmee je zelf bepaalt w. De droger is geschikt voor kg was. Hij laat de resterende programmaduur zien en wanneer de condensbak geleegd moet worden.


Lees reviews Schrijf een review.

BCC € 27MediaMarkt. De IDCB(EU) heeft onder andere een reverserende trommel, is aan te sluiten op de afvoer en heeft een vulopening van cm. Tevens beschikt de droger over automatische sensor droogniveaus en . Bij deze condensdroger hoef je namelijk geen programma te kiezen.


Met de draaiknop selecteer je eenvoudig de droogtijd. Een wasdroger met een maximaal vulgewicht van kilo. Het gaat om een zeer eenvoudige en goedkope condensdroger.

Opvallend is het ontbreken van een display met informatie over droogproces. Een extra kort opfris programma en het programma hoge temperatuur. Je kan met de draaiknop en met behulp van de tabel op de droger de juiste temperatuur instellen.


Het indicatielampje van het. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Als je op zoek bent naar een voordelige en eenvoudig te bedienen condensdroger dan is de IDC 75B ( EU ) een topper! Eventueel kan je een hogere temperatuur kiezen, bijvoorbeeld voor grote ladingen.


En wil je op een simpele manier de gewenste tijd instellen en verder niet meer naar de droger omkijken? Wij hebben een wasdroger indesit idc de zoon van mijn vriendin las dat sommige onderdelen moest worden vervangen hij heeft contact gezocht met een medewerker en onverwachts. Bel uw EP:Winkel voor de leverafspraak.


Vraag uw EP:Winkel naar de actuele prijs en het serviceaanbod. Bezorgen (drempel) Gratis. Aansluiten van het apparaat 295. Ideaal voor mensen die een eenvoudige wasdroger zoeken zonder al te veel poespas.


Met een geluidsniveau van dB maakt deze droger wel iets meer lawaai dan de gemiddelde droger.

Conditie: Retourgoed De in deze veiling aangeboden retourgoederen zijn volgens opgave opdrachtgever bij retourinname gecontroleerd en hebben .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts