woensdag 22 april 2015

Chocolade muffins recept

Anyhow: ik vind het een heerlijk recept voor chocolademuffins. Minder zoet en vet als de in Nederland verkochte muffins en daarom ook heel gepast voor bij het ontbijt Zo hoort dat met een echte muffin, dus hier heb je je excuus. In dit basisrecept voor chocolademuffins zitten lekkere pure chocolate . Schenk er de chocolademelk bij en kneed nog een paar minuten door op middellhoge snelheid.


Schep het beslag in silicone muffinvormpjes.

Laat afkoelen voor u ze uit de vormpjes drukt. Hoe vond je het recept ? Een goed basisrecept voor chocolade muffins is onmisbaar in de zoete keuken. Met dit recept heb je een simpele, maar overheerlijke basis in huis. Op zoek naar het lekkerste chocolade muffins recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.


Laat je inspireren en ga aan de slag!

Voor de chocoholic: dubbele chocolade muffins met melk, pure en witte chocolade. Verwarm de oven voor op 2°C. Zeef de bloem met het bakpoeder, de suiker, de cacaopoeder en een mespunt zout boven een kom. Deze ongelooflijk heerlijke Halloween traktaties zijn makkelijk te maken.


Roer de melk en de boter . Je kunt ze natuurlijk versieren zoals je zelf wil. Liefdesverdriet, beetje uit je hum of gewoon zin in heel veel heerlijke chocola ? In slechts drie kwartier bak je heerlijke zelfgemaakte muffins met stukjes pure chocolade. Niet erg gezond voor de lijn, maar wel SUPER LEKKER! Met je kind of kleinkind bakken is ontzettend leuk om te doen.


Dat scheelt in ieder geval al een hoop suiker. Wil jij deze chocolade muffins ook bakken? Chocolademuffins maar dan net iets gezonder. Heerlijk als traktatie bij een kop koffie.


Yogurt keeps these scrumptious muffins nice and moist.

Voeg aan het beslag chocolade chunks, bosbessen of noten toe voor een nog rijkere s. Deze en andere lekkere recepten vind je op blueband. Ik maakte deze lekkernijtjes enkele jaren geleden voor het eerst en beetje bij beetje heb ik het recept wat aangepast naar mijn eigen smaak. En ik moet zeggen, de versie die ik nu gemaakt heb is gewoonweg overheerlijk. Je ziet het, ik twijfel eigenlijk . Deze witte chocolademuffins met kersen zijn onweerstaanbaar lekker! De Het kruimellaagje bovenop de muffins zorgt voor een knapperige textuur.


Maak dan deze chocolade muffins met pecannoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts