dinsdag 14 april 2015

Koffieautomaat 2e hands

Vind koffieautomaat gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd.


Bekijk het ruime aanbod van nieuw en tweedehands elektronica! Pelican Rouge koffieautomaat koffiemachine volautomatisch BONEN Keurige, gebruikte Espresso koffiemachine met een vaste wateraansluiting. Voordelig een koffieautomaat op kantoor. Informeer nu vrijblijvend.


Bij aanschaf van een nieuwe koffieautomaat wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een gebruikte koffieautomaat in te ruilen. Een gebruikte koffieautomaat is aantrekkelijker qua aanschafprijs, welke wij bieden met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Alle tweedehands koffieautomaten worden . Een koffiemachine van ale bekende topmerken voor de best denkbare prijs. Koffiemachines koopt u bij De Zwaan met maanden garantie.


Denk hierbij aan een koffiemachine die is ingeruild voor een ander type. Of een contract of proefperiode dat is beëindigd. Onder geen beding zullen tweedehands koffiemachines worden aangeboden die vanwege technische redenen of mankementen terug zijn gekomen. Deze machines zi… € 1500.


Tegen een zeer voordelige prijs een volledig gereviseerde tweedehands koffieautomaat aanschaffen? Wij bieden enkel volledig gereviseerde occasions aan met garantie. Espresso (Bean To Cup), fresh brew en ook instant apparatuur. Dit alles in combinatie met ons uitgebreide assortiment . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek huis tuin, huishoudtoestellen, keuken - klein electro, koffie- espressomachines.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Koffieautomaat tweedehands Colombia S van Nescafe. Douwe Egberts Gallery 210. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan binnen minuut. Vrijstaande koffieautomaten.


Naast een webshop zijn wij natuurlijk volleerd en vooral gepassioneerd Jura verkooppunt in onze winkel filialen. Een persoonlijke verkoop staat bij ons dan ook centraal, een professionele uitleg zal uw eigen kennis . Kies nú voor een refurbished koffieautomaat. Met trost kunnen wij melden dat wij bij partijen als Mc Donalds, van der Valk te vinden zijn.


Gouden sieraden in een hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts