dinsdag 28 april 2015

Pianostemmen kosten utrecht

Pianostemmer in Utrecht nodig? Wij komen graag uw piano stemmen in regio Utrecht, maar wij doen meer dan alleen stemmen. Zou u liever iets meer willen weten over de kosten voor het piano stemmen?


Of gelijk een afspraak plannen? Dat kan uur per dag en dagen per week. Utrecht en omgeving en ik doe dit werk met veel plezier. Bij Bechstein in Berlijn leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Stem- en reparatieservice.


Andere locaties in overleg. Bezoek onze site voor al onze diensten. Geerten van Gelder is jaar pianostemmer, adviseur en pianotechnicus en komt graag bij u thuis om uw instrument te stemmen. Music Grondman Nieuwegein. Klinkt uw piano niet meer zo mooi en zuiver dan kan ik uw piano stemmen.


Theo Mathot, Theo Mathot, pianostemmer. De goedkoopste pianowinkel van Nederlan maar ook de goedkoopste pianotransporteur! Het stemmen van een piano of vleugel kunt u door één van onze pianostemmers laten uitvoeren.


Wij verzorgen al uw piano- en vleugelwensen, namelijk. Wacht u langer dan die extra maanden, dan worden meer kosten in rekening gebracht. Wat kost uw volgende stembeurt als u het piano stemmen wat langer wilt uitstellen?


Vind pianostemmer op Marktplaats. Scherpe prijzen voor kopen en huren. Voor iedereen een voordeel. Jaar vakmanschap in aanschaf en onderhoud (stemmen) van uw piano, vleugel of keyboard. Originele pianofabriek lakken.


Elke gewenste kleur mogelijk. Uw piano of vleugel weer in nieuw staat? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bijwerken, polijsten en poetsen uw piano of vleugel tegen een zeer aantrekkelijke prijs!


Hoogwaardige instrumenten waarbij het geluid centraal staat maar ook de kosten scherp in de gaten worden gehouden. Bent u in het bezit van een piano of een vleugel? Dan kunt u deze door mij laten stemmen.


Naast mijn opleiding aan het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts