vrijdag 24 april 2015

Combi steamer voor thuis

Of je moet goed in de ruimte en geld zitten. Thuis heb dat niet nodig. Met de nieuwe ProCombi Steam brengt AEG een nieuwe generatie professionele ovens voor thuis. De AEG ProCombi Steam oven combineert . Combi - steamer , combisteamers van UNOX en EUROMAX. Toepassing: Zeer geschikt voor de kleine keuken of zelfs thuis gebruik.


Tevens zijn de combi - steamers voorzien van een kerntemperatuurmeter. Vanden Borre - Ontdek ons dossier over de AEG ProCombi Steam. Lees meer over hoe u tijd en enrgie bespaart. Een alleskunner is het, de combisteamer.


Inbouw combi-magnetrons. De combi - steamer is uitgevoerd in CNS. Kook thuis met een professionele oven! Altijd al een topchef willen zijn in je eigen keuken?


Dat kan dankzij de nieuwe ProCombi Steam stoomoven van . Vind combisteamer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Intelligente apparatuur voor de professionele keuken. De apparatuur is waar het om draait in uw nieuwe keuken!


Perfecte kooktechnische ondersteuning! In onze showroom vindt u met name keukenapparatuur van de merken Etna, Pelgrim en Atag. Ontbrekend: combi ‎ steamer Combi-stoom v. Er zijn mensen met een combi -stoomoven die daarin géén brood bakken. Op zoek naar een combi stoom oven? Ontdek hier alle voordelen van de Miele combi stoomovens.


Getest om jaar mee te gaan. Stoomruimte uit roestvrij. Een Leventi combisteamer kan worden gebruikt als stoomoven, convectieoven en luchtoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts