woensdag 29 april 2015

Keukenplint profiel

Vergeet tijdens het wegwerken van kieren en naden je keuken niet. Dit keukenplintprofiel kunststof transparant 13x24mm 260cm zorgt ervoor dat de onderzijde van je keukenplint goed afgewerkt wordt, zodat dat deze in het oog springt. De plint is gemaakt van polyvinylchloride - beter bekend als pvc – en daarom slijtvast, . Dit product bevindt zich in je winkelmandje.


Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in . Transparant plintstrip voor aan de onderzijde van de keukenplint. Deze dweilprofiel is vervaardigd uit kunststof en is transparant. Voor de goede juiste afwerking aan de onderzijde van je keukenplint zonder dat deze in het oog springt.


Voorkomt dat water en stof onder je keuken terecht komt. Het kunststof profiel is vochtbestendig. De mogelijkheden met keukenplinten zijn eindeloos.


Zo zijn onze keukenplinten beschikbaar in verschillende afmetingen (zowel lengte, breedte als hoogte). Een belangrijk aspect van de keukenplint is het profiel. Bij Superkeukens kunt u kiezen uit allerlei soorten plintprofielen.


Hieronder ziet u een voorbeeld. URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig. Artikelgroep, Plintafdichtingprofielen. Productnaam, Afdichtingsprofiel voor keukenplint 12mm transparant. Kortingsgroep, Mogelijk kortingsartikel.


Tafel- en meubelpoten Plintprofiel, met afdichtingslip – in de Häfele Nederland Shop. RVS plinten voor uw keuken. Zeer fraai en op maat te bestellen. Ook nog eens veel voordeliger dan de RVS keuken plint uit de keukenspeciaalzaak.


Vind de fabrikant Keukenkast Plinths Pvc Plint Profiel van hoge kwaliteit Keukenkast Plinths Pvc Plint Profiel , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant.


Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk! Prijs incl btw: € 1per meter . Ik ben op mijn keuken zo aangepast dat ik van een rechte opstelling een L- opstelling heb gemaakt. Hiervoor heb ik een paar kastjes bij geplaatst en heb. De holle profielen van de plinten hebben een zachte, onzichtbare afdichtlip die in de keuken een betrouwbare buffer tegen vocht en vuil vormt.


De optioneel verkrijgbare metalen plintklem maakt een exacte en tijdbesparende. Profiel om kieren, naden, overgangen mee af te dekken. Gemakkelijk te bevestigen met de zelfklevende tape aan de achterzijde van de afwerkingsprofiel.


Vanwege de kunststof lip aan de onderzijde van het profiel is deze te gebruiken als keukenplint maar bijvoorbeeld ook als plint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts