woensdag 15 april 2015

Project assistent opleiding

Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Leer hoe jij daarbij maximale ondersteuning kunt bieden! Bekijk hier de volledige opleiding.


Met Schoevers ben je meer waard. Op deze pagina een overzicht met alles dat je moet weten om je functie als projectassistent goed uit te oefenen.

In je rol als projectassistent heb je veel meer verantwoording dan als secretaresse. Concreet wordt het volgende. Vanzelfsprekend beschik je over een vakgerichte opleiding en ruime werkervaring.


Een dag vol tips, tricks en tools om een. Hierin kan jij het verschil makenMet slimme (digitale) tricks en tools voor projecten houd jij grip op het project, houd je de vaart erin en zorg je voor energie en betrokkenheid. Als projectassistent speelt u een belangrijke rol bij het organiseren en coördineren van diverse.


Een MHBO opleiding van Holland Opleidingen Groep vormt een optimale brug van MBO naar HBO. Bij een vervolgstudie op HBO niveau heeft een met een MHBO opleiding een prima basis.

Zoekt u een uitdagende baan als project assistent ? De rol van projectassistent is veelzijdig en vraagt om goede organisatie en . Cursussen projectmanagement op verschillende niveaus. Projectmanagement trainingen en opleidingen. Computrain biedt een breed scala cursussen projectmanagement aan voor zowel de beginnende projectassistent als de projectmanager, van MBO- tot HBO en Masterniveau.


Wist je dat van de management assistenten projectondersteuning als taak erbij krijgt? De toename van het aantal projecten binnen organisaties biedt kansen voor jou! Maar hoe zorg je dat het project loopt . In deze opleiding krijg je inzicht in de basis van projectmanagement.


De opleiding staat grotendeels in het . Daarnaast krijg je volop opdrachten en praktijkoefeningen, zodat het geleerde beklijft en direct kan worden toegepast in jouw werk. Je werkt nauw samen met de projectleider en de projectleden. Je hebt ervaring met projectmatig werken;. Je kan goed plannen, organiseren en prioriteren;.


Wat verwachten wij van jou? Je beschikt over kennis en ervaring .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts