woensdag 22 april 2015

Scroll compressor werking

De scroll - compressor is een type compressor dat kan worden gebruikt in een warmtepomp of airco. De compressor bestaat uit een complex gevormde . Thermia - Fonctionnement du compresseur scroll. Scroll kompressorin toimintaperiaate.


De nieuwe compressor van Samsung is een scroll - compressor waarvan de werking in de basis min of meer vastligt.

Het koudemiddel komt in de scroll tussen twee spiralen. De niet-stationaire Archime- desspiraal beweegt in een omgaande beweging om de stationaire spiraal heen. ALMiG SCROLL compressor , Duitse topkwaliteit. Hierdoor kunnen ze perslucht leveren in uiteenlopende veeleisende toepassingen en springen ze zuinig om met energie. De SCROLL compressoren zijn . Deze digitale technologie maakt het mogelijk om het koelver-.


Bovendien zijn de pers en de aanzuiggassen volledig van elkaar gescheiden. Daar komt bij dat het aanbrengen van geluids- isolatie bij schroefcompressoren moeilijker is.

Een vloeistofkoelmachine uitge- rust met scroll compressoren. Deze compressor wordt gekenmerkt door een stille, trillingsarme, onderhoudsvrije en bijzonder duurzame werking. Voor de warmteproductie wordt bv. Een digitaal gesturd koelaggregaat kan werken in deellast modus.


Deze deellast werking is mogelijk omdat met de digitale scroll compressor voor een bepaalde tijd kan laden of ontlatden. De Javac scroll compressoren komen in versies. Stand alone” in werkdruk 8. All in one” met werkdruk 8. Een scrollcompressor is niets . Bij de compressiekoelmachine wordt het gasvormig koudemiddel met een compressor op de condensordruk gebracht. De lage toerentallen van de scrollcompressie-elementen zorgen ervoor dat de SPR- scrollcompressoren uiterst stil zijn.


De olievrije scroll - compressoren van Atlas Copco staan bekend om hun stille werking en compacte afmetingen. Ze zijn geschikt voor laboratoria, drukkerijen, de zuivelindustrie en voor veel andere toepassingen die een geluidsarme olievrije compressor vereisen. Er zijn soorten compressors te onderscheiden.


Namelijk de scroll compressor , de zuiger-compressor en de schotten-compressor. Werkingsgebied en bedrijfslimieten.

Afwijken alleen in overleg. Tevens is er geen soft starter benodigd doordat inverter compressoren een zeer lage startstroom hebben. BLDC scroll - compressor. Pluspunten van het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts