donderdag 16 april 2015

Velgen poedercoaten rotterdam

Op onze website willen wij u informeren hoe wij werken en wat wij allemaal voor . Rotterdam Coatings is een vakbekwaam poedercoat bedrijf waar alles handmatig gebeurd. Wij mogen ons verheugen in een grote vaste klantenkring uit de wereld van o. Zijn uw velgen door Oxidatie aangetast of verweerd ? Aan de hand van de kleurstralen die aanwezig zijn bij ons kunt u uw keuze maken wat voor kleur u wilt . Bedrijf poedercoaten Rotterdam , Specialisme.

Hét adres voor poedercoaten te Zwijndrecht Alders Coatings is een bedrijf te Zwijndrecht dat zich heeft gespecialiseerd in poedercoating. Aluminium of stalen velgen laags speciaal systeem. Gestraal naaf wordt afgeplakt , randen herstel daarna gepoedercoat , van binnen en buiten.


Poedercoaten van velgen : Wat is poedercoaten precies? Hierbij valt te denken aan stalen puien, constructies, trappen, hekwerken en aluminium kanalen maar ook aan roosters en velgen. Zowel in Rotterdam als in de omgeving rondom deze . Vind velgen spuiten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Prijzen zijn gebaseerd op de maximale breedte van het te polijsten gedeelte Breder: €1extra per velg. Rand polijsten zonder lak tweedelige velg en €50. Meerprijs blanke lak poedercoaten (losse) velgrand meerdelige velg.


Als specialist in velgenreparatie zorgt Bandimex in Rotterdam dat uw velg er weer als nieuw uitziet. Kom langs in de Waalhaven en wij lossen het op! De velgendokter voor reparatie, richten, polijsten , cnc draaien en lassen van uw velgen. Neem contact op bij vragen. Remklauwen spuiten en velgen coaten doe je bij WrapandGo.


Hieronder treft u een overzicht aan van alle testen welke op gecoat materiaal uitgevoerd moeten worden onder vermelding van de minimale frequentie. Visueel: op Oneffenheden en kleur op een afstand van 3m. Laagdikte: 10xmetingen per order, . Asten maakt uw velgen weer als nieuw! Stralen en poedercoaten van uw velg kan al vanaf € 5- per velg.


Velgen poedercoaten bij Velgencoating. Kijk verder voor onze volledige prijzenlijst of kom eens langs, geen afspraak nodig. Borbet velgen , Dotz velgen en originele velgen van automerken etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts