donderdag 30 april 2015

Jolanda stormink

Wat hebben jullie een prachtig verslag gemaakt, van een onvergetelijk weekend. Het klopt helemaal Stijn heeft de mooiste dag uit zijn leven geha dat. Per januari heeft Matthijs Marang uit Holten Keukenstudio Stormink overgenomen, zo wordt bericht vanuit het Gelderse Gorssel. Jolanda Stormink heeft banen functies op zijn of haar profiel. Eigenaar Erik Stormink ging vanwege gezondheidsredenen op zoek naar een overnamekandidaat.


De vader van Erik, Epie Stormink, is de grondlegger van Keukenstudio Stormink. Samen zwemmen is samen sterk voor een toekomst zonder ALS! Gorssel, Erik Stormink en Robert Paul Wielinga, kregen kort na elkaar de diagnose ALS, getroffen in de kracht van hun leven. De organisatie besloot direct dat er een . Lieve Jolanda , Daan en Stijn, wat een gemis voor jullie! Dé keukenspecialist uit Gorssel.


We adviseren en inspireren met creative oplossingen. We combineren technische ervaring met een verfijnd oog voor vorm en detail. Uw wens is onze inspiratie. En plotsklaps kwamen we er achter dat onze buurt druk bezig was met gezinsuitbreiding.


Want in de palm bij de entree, was de familie Duif een nestje aan het bouwen en eitjes uitbroeden. En ook de familie Iewiet was toe aan de volgende . Groot was de schok toen we begin dit jaar vernamen dat Erik getroffen was door de dodelijke spierziekte ALS. Yvonne Wassink paaseitjes.


De opening bij Keukenstudio Stormink in Gorssel is groots aangepakt. De hele boerderij is opnieuw ingericht. Het succesvolle recept van kookstudio en winkel is uitgebreid met een stukje wonen. Een totaal concept van beleving. Met pijn in ons hart hebben wij kennis genomen van het veel te vroeg overlijden van ons li vriend van Gorssel en sponsor Erik Stormink.


Via deze weg willen wij namens het bestuur, de vereniging en al haar leden, Jolanda , Daan en Stijn en alle andere familie en vrienden enorm veel sterkte wensen . Net zoals in zijn beste tijden bleef Erik ook in de laatste tijd positief om zich heen kijken. Zoals hij zelf tijdens een bezoek zei: “Zolang ik nog om mijn jongens kan lachen, is het mij alles waard”. En zo herinneren wij ons hem graag: lachen temidden van familie en vrienden, genietend van het leven.


Bloktijden bruggen en sluizen in Zeeland (periodes dat de bruggen en slui zen altijd voor wegverkeer be schikbaarzijn) Kanaal door Walcheren: Keersluisbrug . En het vertrouwen in ons prachtige bedrijf hebben. Wij zijn jullie allemaal zeer dankbaar. Op dinsdag januari zijn we weer geopend vanaf 9. We have many A-Z keywords for this term.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts