dinsdag 28 april 2015

Reanimatiecursus hilversum

Reanimatiecursus volgen in Hilversum ? Contactpersoon: Mevrouw F. De cursussen worden gegeven op de locaties van het Rode Kruis Weesp, Bussum of Hilversum. Mocht hier uw voorkeur naar uit gaan, neem dan contact op met onze Projectleider Eerste Hulp. Deelname aan deze cursus bedraagt € 7- per . Zo zorgen we samen voor een veiligere leefomgeving en meer zelfredzaamheid. De Gemeente Hilversum biedt. EHBO Cursus in Hilversum volgen?


Een reanimatiecursus volgen. Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Zorg er voor dat u dan niet hulpeloos toekijkt. Iedereen vanaf jaar kan het leren. Het overkomt elk jaar 15.


Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid. In gemiddeld uur leert u een . Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Met een reanimatie cursus van E. Nederlandse Hartstichting ervoor inzetten om laagdrempelig reanimatie- en AED-onderwijs aan te bieden voor het Gooi en omstreken.


NHG leergang Palliatieve Zorg bijeenkomsten. Vervolg bijeenkomsten: dinsdag maart, dinsdag april en dinsdag mei. WDH nascholingslocatie, Soest, uur, Huisartsen.


Kijk hieronder voor het overzicht van al onze locaties. Kok Instructie en Advies is de plek voor uw reanimatiecursus of ehbocursus. Een cursus wanneer het ú uitkomt? Wij zijn flexibel in tijd en locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Ook wanneer u het zelf te druk heeft met lesgeven, kunnen wij u ondersteunen door de lessen EFR van u over te nemen. EHBO-vereniging Huizen geeft een reanimatiecursus op de Kamperfoelieschool, Delta in Huizen. Deze basiscursus vindt plaats tussen 19. Baas B en Brutus treden op tijdens Loswalfestival.


Sinds de activering is het aantal aangemelde burgers die een reanimatiecursus hebben gevolgd in maanden gestegen van 2tot meer dan 750. Dit is de website van Scoutinggroep De Argonauten uit Hilversum , Nederland. Witte Kruis ambulancezorg biedt 5inwoners in de provincie Zeeland een gratis basis reanimatie- en AED-training aan.


Dit doet zij in samenwerking met HartveiligWonen en ACM Opleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts