woensdag 15 april 2015

Schoonmaakdoekjes op rol

Bekijk online het product Spargo schoonmaakdoekjes op rol stuks. SCHOONMAAKDOEKJES OP ROL STUKS. Dit product is nu niet op voorraad. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Beschikbaarheidsdatu€ 89.

De minimum te bestellen hoeveelheid voor dit product is 0. Multifunctionele schoonmaakdoekjes op Rol. Schoonmaakdoekjes Op Rol St. Absorbeert water door microperforatie. Meerdere malen te gebruiken en eventueel uitwasbaar. Vervang je keuken doekjes en poetsdoeken met deze eco-vriendelijke, herbruikbare, wasbare, bamboe doeken op de rol.


De ultrafijne microvezels schrapen het vuil letterlijk af, absorberen het van het oppervlak en laten niets anders achter dan een paar kleine waterdruppels. De microvezeldoek kan worden gebruikt op alle waterbestendige oppervlakken zoals bureaus, kasten, bars, tafels en op gootstenen, toiletten vinden in en tegels.

Toolmarkt ruim assortiment. MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF. Als eerste op de hoogte van al onze folderaanbiedingen en andere speciale voordeelacties?


Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Afmetingen per doekje: 20x40cm. Zie ook mijn overige advertenties en webwinkel. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Nu in de aanbieding van € voor € 25! Reinigingsdoekjes op rol - Huishoudelijk - Reinigingsproducten - Producten - Endstra. Extreme Sanitair Reiniger Red geconcentreerd 750ml. Deze desinfecterende doekjes zijn super handig in gebruik als je even snel iets wilt schoonmaken.


Ook als snoetendoekje of babydoekjes. Doet wat het moet doen en prima wasbaar en bruikbaar na de wasbeurt op graden. De doekjes krimpen dan iets maar dat vind ik niet erg.


Ik heb dit product nog niet zoveel gebruikt. Het is een goed en stevig product en je kan het ook nat gebruiken om vuil te .

Spot) Goedkope producten. Portwest heavy duty handreinigingsdoekjes Rol. Handschoonmaakdoekjes voor verwijderen van olie, vuil, viezigheid en natte verf. Gebruik ze nat of droog voor morsen, rommel, het schoonmaken, vegen, afstoffen , drogen en nog veel meer!


Inhoud: doekjes in rol. Vervolgens verwijder je de binnenkant van de keukenrol (de kartonnen rol aan de binnenkant). Je kunt nu vanuit het midden dezelfde natte doekjes halen als de schoonmaakdoekjes in de winkel.


Het werkt net zo goed en je kunt tot wel van de reguliere kosten erdoor besparen. Opnieuw wordt hiermee maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts