dinsdag 21 april 2015

Twister aardappel oven

Aardappel twisters zijn een lekkere variant, zien er feestelijk uit en zijn een stuk gezonder. Bekijk snel hoe je dit maakt, ook lekker als bijgerecht bij het avondeten! Verwarm de oven voor op 1graden Celsius.


Dit is wat lastig en werkt het beste met een kleine aardappel. Leg de aardappel nu neer op een . Bedankt voor het abonneren!

SmaakVol ⇨ Blijf op de hoogte van de meest smaakvolle. Een aardappel met de spiralizer in een spiraal gesneden, op een sateprikker gespiest, met tacokruiden gekruid en gebakken in de oven. Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een aanrader! Lekkere krokante gedraaide aardappels op een stokje, eenvoudig te maken en met de juiste voorbereiding erg snel klaar. Je gasten zullen verbaasd zijn . Je hebt wel een potato twister en een grote cocktailprikker nodig.


Was de aardappels goed af. Duw je potato twister in de aardappel. Draai deze rond door heel de aardappel heen.

Pak een grote cocktailprikker en prik door het begin . Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf op vakanties in Spanje terug! Het is erg eenvoudig om zelf te maken. Vaak gebruik je een aardappel om frietjes, aardappelkroketten of chips mee te maken.


Zo makkelijk en toch zo lekker. Meng in een kommetje de knoflook, het chilipoeder en de olijfolie. Bestrijk de aardappelen royaal met het oliemengsel. Leg ze in een lage ovenschaal en bak ze in . Twister Fries worden uit hele aardappels gesneden en bezorgen met hun unieke vorm een verrassing op tafel.


De speciaal geselecteerde aardappelen zorgen voor een rijke aardappelsmaak en lekkere, knapperige frites. De lichte kruiding in combinatie met de echte aardappelsmaak zorgen voor een smakelijke, knapperige frites. De krulvorm wordt dik gesneden uit de hele aardappel , hetgeen betekent dat ze minder snel breken dan de concurrentie en een nog mooiere spiraalvorm hebben.


Dit lees ik ook in andere reviews. Je kan de aardappel twisters zelfs in de oven bakken als je niet kan frituren. Vond je dit een nuttige review? Schroef de twister in de aardappel en steek een satéstokje precies in het gaatje.


De aardappel zal zich als een sliner om het satéstokje vormen. Spray de aardappel in met olijfolie en kruid met paprikapoeder en zout. Met een zogenaamde 'appeldroom' kun je appels makkelijk schillen, het klokhuis verwijderen en ze meteen in spiraalvorm snijden.

Zet de twister in de oven en bak voor 10 . Maar je kunt hier ook héél goed aardappels of zoete aardappels in doen, en zo heerlijke twisters maken! Druk de (zoete) aardappel. Dit is een klein plastic mesje waar je de aardappel in een spiraal mee kan snijden. Ik heb geprobeerd om de potato twister in de oven klaar te maken, dit vond ik helaas geen succes.


Met de Potato Twister maak jij de lekkerste aardappelslingers nu helemaal zelf! Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel. De Potato Twister is een leuke, nieuwe manier van aardappelen bereiden en is een echte snackhit in de Efteling.


Bereid de knapperige aardappelsnacks nu zelf en bestel de . Vind aardappel twister op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts