dinsdag 14 april 2015

Smoothie aardbei pruim

Schil de appel en snij deze in heele kleine stukjes. Verwijder het kroontje van de aardbei. Knijp de pruimen uit boven een bakje gooi de schil en de pit weg.


Giet het fruit, yoghurt en de vanille suiker in de blender voor minuut kijk dan even of alles klaar is het kan zijn dat de appel nog stukjes heeft . Tintelfrisse smoothie met sla, fruit en zaadjes.

Een echte vitamine bom en mega lekker! Doe de veldsla en het water in de blender en . In dit artikel zullen we focussen of heerlijke aardbeien smoothies. Als jij een aardbeien liefhebber bent, kom je met deze lekkere aardbei smoothie recepten al een eind op weg! Stap 1: Favoriete fruit. Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken.


De mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle ingrediënten in uw blender doen en mix tot de ijsblokjes zijn vermalen. Als mensen zeggen tot in de pruimentijd! Kan in ieder geval lang gaan duren.


Maar de pruimentijd is van juli tot oktober! Dan kan het iedere dag pruimentijd zijn. Gezond én lekker ontbijt met deze spinazie pruim smoothie van banaan, lijnzaad , maca, spinazie en pruimen. De spinazie en pruimen combineren verrassend goed.


Als je geen tijd hebt om een maaltijd te eten, is een ontbijt smoothie een uitstekend en gezond alternatief. Pruimen Meloen smoothie - ontbijt smoothie. Koolhydraatarme smoothie , ook wij zijn fan! Vermijd in dit geval: passievrucht, banaan, dadels, granaatappel en gedroogde pruimen. Framboos, cranberry en pruimen smoothie.


De ingrediënten van deze smoothie klinken in eerste instantie misschien als een vreemde combinatie, maar de smaak is verrassend lekker. Er zitten veel vitamines, antioxidanten en vezels in dit drankje. Cranberry heeft ook een gunstige werking op de blaas.


Ingrediënten bananen vers of bevroren handvol aardbeien (liefst bevroren) kopje sinaasappelsap eetlepel honing Bereiding Haal de schil van de bananen en snijd ze in stukken.

Healthy recipe: Strawberry-. We hebben een hele simpele maar o zo lekkere bosvruchten smoothie gemaakt met frambozen, aardbeien , bessen, yoghurt en melk. Peer met simaasappel, appel met aardbei , ananas met mango en appel met blauwe bes. Smoothie met pruim en banaan. Doe er iets groens bij, spinazie, andijvie of boerenkool, en je hebt een heerlijke, supergezonde smoothie.


Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Nectarine, aardbei en banaan. Banaan, sinaasappel,peer. Kiwi, aardbei , honingmeloen.


Appel, mandarijn,druiven. Zo kan je ook onderling combinaties maken, want alles kan je combineren. Doe je alles in de blender of gebruik je de staafmixer, dan kan je zolang pureren tot . Lekker zoet maar wel gezon vol vitaminen, mineralen en vezels.


Met de onderstaande smakencombinatielijst als handleiding kun je naar hartenlust combineren, zodat je eigen superfoodsmoothierecepten nog lekkerder worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts