vrijdag 17 april 2015

Spek en bonen high tea

Onze high tea is een ware beleving. U geniet van heerlijke verse sandwiches en diverse zoetigheden. Uiteraard krijgt u scones geserveerd met clotted cream en jam.


Onbeperkt thee drinken zit er natuurlijk bij inbegrepen. Wij serveren de high tea op iedere gewenste dag van 15u tot 17u en reserveren kan vanaf twee .

Het interieur bestaat uit authentieke en. De High wine is ooit ontstaan als een luxe borrelplateau. Of het nu om fingerfood gaat of een compleet diner, een lichte lunch of uitgebreide high tea. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


Maximaal personen in één groep . Thee is helemaal hip en een High Tea is de manier om quality time met vrienden door te brengen. Nodig daarom al je vrienden en vooral vriendinnen uit voor deze High Tea.

Vandaag krijg je twee recepten, . Naast onbeperkt ranja staan er allemaal lekkere huisgemaakte gerechtjes op het menu. Een High Ranja kan al vanaf personen en kost 1per persoon. Wel graag even reserveren van tevoren!


Wat is er allemaal gebeurd bij spek en bonen ? Ten eerste : we zijn nu een dameskoor. Wat denk je van de high tea ? Dat hadden de dames van lief en leed toch maar goed voor elkaar. Gastheer Dennis Speksnijder van SpekBonen ontvangt daar de leden vanaf 18.


VSO-bestuur van de VSO, waar een interessante netwerkavond op het. Verandering van spijs doet eten: zeker als het om onze vernieuwde high tea gaat. Geserveerd met een crème van pompoen en popcorn van buikspek.


Spek en Bonen is een kinderwinkel én. De sfeer is relaxed en . Voor High Teas onder de personen gebruiken wij producten naar eigen keuze, kan dus afwijken van onderstaande buffet. Mogelijkheden voor uitbreiding van het basisbuffet zijn stamppot boerenkool of bruine bonen met spek.

Alles volgens ouderwets recept bereid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts