vrijdag 24 april 2015

Nederlandse modemerken overzicht

Top 1inspirerende modeprofessionals van NL. Meer dan 5toplijsten. Bekijk het op hier in een overzicht. Welke merken er precies uit Nederland komen en welke niet? G-Star Hun filosofie: just the product.


G-star wil graag ruwe, onbehandelde denim draagbaar . Over een paar weken is het eindelijk zomervakantie. Een lekker luchtig outfitje aan, slippers eronder en hop naar het terras of naar het strand. Mode merken op Stylight: ontdek nieuwe merken die bij jouw stijl passen! Ontbreekt jouw merk in het gehele overzicht ? Ga dan naar de website . De top zoekwoorden binnen de rubriek 'Dameskleding' bevat maar liefst zeven . Expresso, Studio Anneloes en Sandwich zijn voorbeelden van nederlandse kledingmerken die je online kunt winkelen bij filly.


Als Nederland staan we niet per se bekend als een mode -land. Nederlandse modemerken domineren top dameskleding op Marktplaats. Sommige zijn wereldwijd al een grote naam, . Dit is een lijst van modeontwerpers met een artikel op de Nederlandstalige , gerangschikt naar land.


Mexx is het bekendste kledingmerk van Nederlan op de voet gevolgd door Esprit. Dat bleek uit een onderzoek van Textilia, die tweeduizend consumenten vroeg naar hun merkenkennis. Het Convenant Duurzame Kleding is van start met al ruim modemerken. De maand januari kende ze. Style Wij Belgen mogen in het buitenland dan wel bekend staan voor ons talent op modevlak , ook bij onze noorderburen zitten ze niet stil.


Er worden meer en meer merken opgericht, die in snel tempo de wereld veroveren. Deze labels moet je snel leren kennen, voor iedereen van ze af weet. Grote modeketens vestigen zich hier graag en ook uit eigen land komen veel topmerken. Ook topics als duurzaamheid zijn opkomend in de fashion, een aantal merken speelt . Een overzicht van duurzame kledingmerken. Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw begonnen deze merken hun productie te verplaatsen naar landen in Oost-Europa, Noord-Afrika en Azië.


Een ruimtelijke scheiding tussen ontwerp en productie is het gevolg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts